MISTIČNA RUŠKA ZVEZDE DANAS OVAJ ZNAK POSEBNO OPOMINJU! Blizanci oštar vam je jezik, skupo ćete platiti!
Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

ESPRESO HOROSKOP

MISTIČNA RUŠKA ZVEZDE DANAS OVAJ ZNAK POSEBNO OPOMINJU! Blizanci oštar vam je jezik, skupo ćete platiti!

Mistična vam zvezdane pozdrave šalje i osmeh na lice vam daje

Objavljeno:

Horoskop za 15.01.2021

OVAN

Nije vam dan uopšte od kako ste ustali, kao na levu nogu da ste ustali. Samo režite i na poslu kolege vas gledaju čudno. Svakoga dana vam neko smeta. Dozovite se pameti.

BIK

Dan na poslu paklen.Ne dižete pogled od posla, pucate po šavovima sve vam se skupilo već.

BLIZANCI

Suzdržite se komentara među kolegama jer vas šef dobro motri. Previše ogovarate a to će vas skupo koštati. Nemate nikakve potrebe za tim, a vi uporno to radite. Smirite se malo

RAK

Dan za poželeti svaki dan da vam je ovakav, vi biste cvrkutali. Ne biste imali nikakve primedbe, na teret na poslu ili u kući.Samo glavu gore, sve polako dolazi na svoje

LAV

Zaposleni vas pozdravljaju sa osmehom, ali vi se pitate o čemu je reč, jer niste još im dali platu. Da li vam nešto smeštaju ili je samo vaša paranoja u pitanju, videćete do kraja nedelje

DEVICA

Moje device nije vam nedelja bila nešto naklonjena ali od iduće godine sve će vam biti kao po loju, strpite se još malo.

VAGA

Kada vidite rezultate rada ovog meseca znate da ste konačno uspeli. Povišica vam se smeši, porodica kako treba, sve vas je krenulo.

ŠKORPIJA

Pogubljene škorpije ne stižu ništa ovih dana. Zašto je tako,pitate se ali odgovor je vrlo jasan. Muči vas nesanica i nije vam već neko vreme dobro. Javite se lekaru.

STRELAC

Dan u decembru kao i svaki drugi,malo sumoran, a vama još sumornije u glavi.Bliži se Nova godina a vama finansije nikad gore, očajni ste zbog toga. Biće bolje

JARAC

Nije vam dan danas nikako vi znate zašto. Nikako niste trebali da preduzmete korak ovaj na poslu, sada skupo plaćate cenu. Malo razmislite šta vam je činiti, da ne biste izgubili posao.

VODOLIJE

Kada pogledate unazad čini vam se da je loš period iza vas ostao. Na moju žalost kažu mi zvedzde da vas ove nedelje očekuje veliki finansijski gubitak.

RIBE

Danas je dan za ljubav. Budite sa porodicom, jer nećete u narednom periodu zbog posla imati slobode. Stižu vam povoljne vesti sa posla.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.