OVO JE VAŽNO DA ZNATE PRE NEGO ŠTO URADITE NATALNU KARTU DETETU! Astrolog ima jasno upozorenje!
Foto: Profimedia

NATALNA KARTA

OVO JE VAŽNO DA ZNATE PRE NEGO ŠTO URADITE NATALNU KARTU DETETU! Astrolog ima jasno upozorenje!

Često se vode polemike oko toga da li valja zavirivati u budućnost tek rođene dece evo i preporuke

Objavljeno: 13.01.2021. 19:05h

Astrolog Aleksandra Bjeljac otkrila je svoje mišljenje o tome kada bi detetu trebalo da uradimo natalnu kartu.

Svako od nas, dolaskom na ovaj svet, prvim udahom vazduha, dobija od kosmosa svoju ličnu, natalnu kartu .

Tu su naši podaci, koji ukazuju kojom putanjom će se naš život kretati, kao i šta ćemo na tom putu postići, posedovati, ali i gde ćemo imati kočnice i blokade.

Pritom, roditelji, koju su najčešći poručioci, neretko umeju da, na osnovu onoga što čuju iz natalne karte, pokušaju da usmere dete, što je pogrešno.

Zašto je to pogrešno?

Zato što, bez obzira na podatke koje krije natalna karta, ne treba zaboraviti da svako od nas ima izbor i slobodnu volju. Plastično objašnjeno: vašem detetu je aspektovano polje glume, ali ono to ne voli, jer zbog nekog drugog aspekta ima strah i tremu od javnog nastupa. Dakle, treba pustiti decu da ih vodi lično nahođenje.

Međutim, često se vode polemike oko toga da li valja zavirivati u budućnost tek rođene dece. Iz mog ugla gledišta, smatram da sve u vezi sa izradom natalne karte treba ipak da sačeka da dete bude samosvesno, da iskaže ambicije i želje za takvim radnjama.

Ukoliko roditelji izričito žele da urade natalnu kartu detetu, onda to ne bi trebalo da čine pre njegove prve godine.

Rano urađena natalna karta može signalizirati na koju bi stranu trebalo fokusirati dete kada poraste. Isto tako ga može upozoriti na period krize, nestabilnosti i na koji način to može da izbegne, ublaži ili popravi. Iz tog razloga se i tumače natalne karte, da uvidimo kako i gde treba delovati i na koji način.

Stoga, kao astrolog savetujem da pustite decu da sama biraju da li žele da znaju predispozicije svoje budućnosti. To naravno ne znači da se roditelji u sklopu svojih natosa ne mogu interesovati za zdravlje deteta, uspeh na fakultetu i slično. Međutim, detaljnu analizu ipak bi trebalo prepustiti detetovoj volji.

Bonus video:

(Espreso.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media