Mlad MESEC NOĆAS donosi HAOS! Nervoza i NESANICA su propratne pojave, a verovanje nalaže da ovo morate da uradite
Mladi Mesec najavljuje nove početke, Foto: Beta

MESEC U JARCU

Mlad MESEC NOĆAS donosi HAOS! Nervoza i NESANICA su propratne pojave, a verovanje nalaže da ovo morate da uradite

Sada je pravo vreme da se fokusirate na sebe i da vas ne ometaju stvari koje se događaju oko vas

Objavljeno: 13.01.2021. 19:09h
  • 134

Danas je prvi Mladi Mesec 2021. godine u znaku Jarca. Lekcija koju možemo naučiti je otpustiti staru bol i sa ljubavlju okrenuti se novim stvarima. Mladi Mesec najavljuje nove početke, tako da bi sada bilo najbolje vreme da započnete nove poslove ili životna poglavlja.

Nakon ovoga se mogu pojaviti simptomi poput lošeg sna, umora, napetosti i nervoze, glavobolje, simptomi slični gripu, probavni problemi, vrtoglavice. Zato pažljivo slušajte šta je vašem telu potrebno i trudite se da ne pretarate u nekim stvarima.

Mesec je u Jarcu pa je ovo slika perioda kada brinemo o finansijama, želimo da radimo i da imamo sigurnost. Želimo da napredujemo i osećamo da je napokon došlo pravo vreme da se posvetimo poslu i svojim planovima.

Jarac bi mogao da prouzrokuje povratak u prošlost i na sećanja, a ukoliko uspete da ih prevaziđete, izlazite iz svega kao pobednik jer ste prošlost ostavili u prošlosti.

Otpuštanje stare boli u toku ovog mladog Meseca može nas podstaći da se više okrenemo sebi. Lekcije koje smo naučili sada će biti osnova za neke nove odnose ili za popravljanje starih.

Sada je pravo vreme da se fokusirate na sebe i da vas ne ometaju stvari koje se događaju oko vas.

Mlad Mesec pravi lep aspekt sa Neptunom pa je ovo prilika da ti se snovi ostvare. Verujte svojoj intuiciji i napravite prave korake. Ovo je period kada se stvaraju kreativna dela i kada je mašta jača od realnosti. I ono sto je najvažnije za ovaj aspekt je da pazite sta želite jer možda se i ostvari.

Baš sada je vreme da probudite magiju koja leži u vama i kreirate život iz snova, postavite dobre temelje.

(Espreso.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media