DRAGA SAVETA IMAM VELIKI PROBLEM SA NJIM! Molim te pomozi mi kako da rešim OVO!
Foto: Ilustracija/ Emilija Jovanovic

DRAGA SAVETA

DRAGA SAVETA IMAM VELIKI PROBLEM SA NJIM! Molim te pomozi mi kako da rešim OVO!

Draga Saveta vam sluša i tu je za sve vaše dileme da reši i nerešive probleme

Objavljeno:

Draga Saveta,

Dečko mi je jako ljubomoran. Zabavljamo se već 10 godina, nije malo, ali on kao da je poludao. U poslednje vreme kako sam našla novi posao u kancelariji, zahteva da se sređujem, misli da imam nekoga. Misli da se sređujem zbog nekoga. Stalno mi proverava telefon i misli da mi neko piše poruke kada god mi neko od kolega pošalje poruku koja se tiče posla. Stvar da bude još gora ima na poslu jedan kolega koji mi se udvara, ali ja volim ovog mog i ne bih ga prevarila ni u najgorem snu, ali ne znam više šta ću sa njegovom ljubomorom. Počeli smo i češće da vodiimo ljubav da bi se on smirio ali ne vredi. Očajna sam šta da radim?

Jelena 37

Draga moja Jelena razumem da ti nije lako sa njim, ali ako tako je sumnjičav možda nije do tebe problem, proveri ti njegov tel da vidiš da on nešto ne muva. Ako ste toliko dugo zajedno a on sumnja to je već njegov problem sa nesigurnošću. Molim te dobro razmisli da li ti to treba u životu, jer ljubomora ako nije u granici normale onda to nije dobro.Svakako te savetujem da vidiš kako stoje stvari sa njim u narednom periodu i da ako to ne prestaje potražiš racionalnije rešenje. Svakako sam tu ako mogu da pomognem.

Tvoja Draga Saveta

Poštovani čitaoci, šaljite nam svoje emotivne probleme i ljubavne nedoumice na e-mail adresu dragasaveta@espreso.co.rs. Na svako vaše pitanje odgovoriće vam vaša Saveta, najbolje što zna i ume.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.