Australijke tvrde da su muškarci koji su biseksualni bolji ljubavnici i očevi (FOTO)
Foto: Shutterstock

pa, šta kažete sad

Australijke tvrde da su muškarci koji su biseksualni bolji ljubavnici i očevi (FOTO)

Najnovije istraživanje je otkrilo da su oni posvećeniji porodici i da se više trude da pruže užitak i osobi na drugoj strani kreveta
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Da li ste se ikada zapitali koji muškarci su nabolji u krevetu? Škola zdravstvenog i socijalnog razvoja Deakin je sprovela istraživanje sa 78 australijki koje su bile u vezama sa biseksualnim muškarcima kako bi dobili uvid u porodične i intimne odnose među parovima.

Ženama je seks tek na 7. mestu! Šta im je važnije od toga? (FOTO)

Ova studija je postala osnova za knjigu ‚‚Žene u vezama sa biseksualnim muškarcima" Marije Palota Čjaroli. Cilj joj je da razbije predrasude koje okružuju ovakve parove.

5 čudnih erogenih zona zbog kojih vam seks više nikad neće biti isti (FOTO) (GIF)

foto: Shutterstock

- Ove veze sa pomešanim orjentacijama su van granica onog što mnogi smatraju ‚‚normalnom" vezom bez obzira da li su heteroseksualne ili homoseksualne prirode. Nadam se da ću ovom knjigom zaustaviti predstavljanje stereotipa o tome da se biseksualnim muškarcima ne može verovati i da imaju tajne afere i da zlostavljaju žene. Sve je suprotno od toga - rekla je Marija.

foto: Shutterstock

U istraživanju su učestvovale žene u dobi od 19 do 65 godina koje su bile u vezi i sa monogamnim i biseksualnim muškarcima. One su rekle da su biseksualni muškarci mnogo bolji u seksu i da su bolji očevi od heteroseksualaca.

foto: Shutterstock

(Espreso.co.rs / Izvor: klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.