DRAGA SAVETA POČELA SAM DA MRŠAVIM NAGLO, PLAŠIM SE DA NE DOBIJEM ANOREKSIJU! Šta da radim, molim te pomozi!
Foto: Ilustracija/ Emilija Jovanovic

DRAGA SAVETA

DRAGA SAVETA POČELA SAM DA MRŠAVIM NAGLO, PLAŠIM SE DA NE DOBIJEM ANOREKSIJU! Šta da radim, molim te pomozi!

Zdravlje je na prvom mestu i ništa nema cenu

Objavljeno:

Draga Saveta

Imam jedan problem već nekoliko meseci unazad. Sve što pojedem ja ispovraćam, ne znam šta da radim? Obratila sam se lekaru prepisali su mi neke lekove, ali imam osećaj da mi ne pomažu. Jako sam smršala da se plašim da ću oboleti od anoreksije ili bulimije? Htela sam samo da izgledam lepše i držala rigorozniju dijetu a sada ne mogu hranu ni da pomirišem a da nemam nagon za povraćanjem. Dečko je jako zabrinut, a ja se plašim da će me zbog mog izgleda ostaviti. Jako mi je teško, imaš li neki savet za mene?

Snežana 21

Draga Snežana, dobro je da si se obratila lekaru i da si dobila terapiju. Budi strpljiva i terapija će ti sigurno pomoći. Samo vidi da se baviš recimo jogom ili nekom laganijom vežbom da ti telo ojača i da ostaneš u kondiciji, dok se kilaža polako bude vraćala. Dečko ako te voli neće te ostaviti i biće tu za tebe sigurna sam. Samo ti se pozabavi svojim zdravljem i sve će doći na svoje. Budi dobro i pridržavaj se saveta lekara to je trenutno najvažnije, a ja sam tu za savet ako bude ponovo zatrebao. Samo strpljenje i bićeš dobro.

Tvoja Draga Saveta

Poštovani čitaoci, šaljite nam svoje emotivne probleme i ljubavne nedoumice na e-mail adresu dragasaveta@espreso.co.rs. Na svako vaše pitanje odgovoriće vam vaša Saveta, najbolje što zna i ume.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.