ŠOKIRANA STAVOM MUŽEVLJEVIH RODITELJA: Baba i deda vole samo jedno UNUČE, drugo ih ne zanima jer je samo MOJE!
Očito zapanjeni stavom svog sina, kasnije su meni poslali poruku tvrdeći da sam mu "isprala mozak", Foto: Profimedia

životna priča

ŠOKIRANA STAVOM MUŽEVLJEVIH RODITELJA: Baba i deda vole samo jedno UNUČE, drugo ih ne zanima jer je samo MOJE!

Pevali su joj srećan rođendan

Objavljeno:

Ariel, mama dvoje dece, objasnila je kako ona i njen partner Skot imaju dvoje dece, jedno zajedničko i jedno iz njene prethodne veze.

Dodala je kako roditelji njenog partnera favorizuju njihovo biološko unuče, često kupujući gomilu poklona.

- Za Evu, moju stariju kćer, kada joj je bio rođendan, u plastičnoj kesi su joj poklonili odeću. Bilo je to slatko. Potrošili su možda 10 dolara. Poklon su joj dali nekoliko nedelja nakon rođendana. Nisu ni gledali kako otvara poklon. Međutim, kada je bio rođendan njihovoj biološkog unuci, uradili su sve. Čak su se i vozili sat vremena do naše kuće. Na nju su potrošili nekoliko stotina dolara. Pevali su joj srećan rođendan - ispričala je Ariel.

Njen suprug je na kraju odlučio da razgovara sa svojim roditeljima zbog očiglednog favorizovanja, ali razgovor nije dobro prošao.

- To im se nije svidelo i stalno su poricali. Međutim, Skot je nastavio da tvrdi da favorizuju samo jedno dete i ako tako nastave da će to uticati na njihov odnos ako tako nastave. Očito zapanjeni stavom svog sina, kasnije su meni poslali poruku tvrdeći da sam mu "isprala mozak", što je rezultiralo velikom svađom - rekla je Ariel.

Nakon što je Ariel objasnila situaciju, video je dobio hiljade komentara ljudi koji su joj rekli da su učinili pravu stvar, piše Miror.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.