Nema većeg blama nego kad se ovo desi tokom seksa. Da li se i vama desilo? (FOTO)

KAKO JE VAMA U KREVETU

Nema većeg blama nego kad se ovo desi tokom seksa. Da li se i vama desilo? (FOTO)

Uživajte bez straha, samo se nasmešite i opustite
Objavljeno:

Teško je kontrolisati se kada vas preplave strasti i kada se potpuno predate partneru. Međutim, čak i najveći plamen može ugasiti jedan zvuk, posle kog svaka dama bude postiđena. Opustite se i ne brinite, samo probajte da se nasmešite nakon toga.

1. Vaginalni vetar tokom odnosa Možete samo da se nasmešite. Vaginalni vetar tokom seksa je sasvim normalna stvar jer se tokom penetracije penisa u vaginu upumpava vazduh. Taj vazduh mora izaći napolje. Da vaša strast bude jača od tog zvuka probajte: 1. Promena ugla ulaska penisa 2. Sporiji odnos 3. Koristite lubrikant 4. Eksperimentisanje sa napetošću i opuštanjem 5. Izbegavajte određene pozicije (otpozadi) 6. Ostanite mirni
2. Vaginalni vetar prilikom posete partnerovom toaletu Da vas partner ne bi čuo dok ste u njegovom WC-u, stavite toalet papir u šolju i pustiti vodu, da pokrijete buku.
3. Naduti ste, ali ste u društvu Muči vas stomak a nalazite se u drušzvu u kafiću, klubu ili na fakultetu. Postoji samo jedno rešenje: stanite kraj prozora, prekrijte miris sa nekom kremom za ruke ili parfemom.
(Espreso.co.rs / Izvor: new.likemag.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.