KAKVI DRIPCI! Englezi putovali kroz Srbiju i izneli gomilu UVREDA na račun naše zemlje i ljudi! POGLEDAJTE (VIDEO)
Malo su preterali, Foto: FOTO: Youtube/Car Trouble

sramno i ogavno

KAKVI DRIPCI! Englezi putovali kroz Srbiju i izneli gomilu UVREDA na račun naše zemlje i ljudi! POGLEDAJTE (VIDEO)

Oni su na snimku, kroz pravljenja reportaža, kao npr. šetnja gradom govorili kako sve užasno smrdi i da “Srbija pripada smetlištu Evrope”

Objavljeno: 02.01.2021. 13:23h
  • 1.4k

Dvojica muškaraca engleske nacionalnosti, koji se na popularnoj društvenoj mreži “Jutjub” reklamiraju kao ljudi koji su krenuli na put Evrope, su očigledno namerno čekali da na red dođe Srbija i kažu sve najgore moguće o našoj zemlji.

Naime, na video snimku njih dvojica su imali užasne zamerke, ujedno i provokacije na sve što su prošli u Srbiji. Video je objavljen kao šesti dan njihovog proputovanja Evropom.

Oni su na snimku, kroz pravljenja reportaža, kao npr. šetnja gradom govorili kako sve užasno smrdi i da “Srbija pripada smetlištu Evrope”. Svoje provokacije nisu krili ni kada su se kolima uputili ka jugu Srbije, i tada spazili našeg građanina kako hoda niz ulicu sa koferom, oni su ga ismevali iz automobila i komentarisali da ide u Sofiju, glavni grad Bugarske tamo je sigurno lepše nego u Beogradu.

Nije im se dopala ni srpska rakija, govorili su kako ih je konobar u gradu gledao sumnjičavo da li su stranci, a za piće su rekli da je previše jako i bezukusno.

Nisu se libili da kažu da je ” Beograd WC Evrope”, i kako su kroz šetnju gradom svi “režali” na njih zbog toga što su stranci.

Kada su na auto-putu videli automobil jugoslovenske proizvodnje “Jugo” počeli su naglas da se smeju i rekli “Ovaj auto je najveće đubre, gore je i od ovog našeg što smo ga namerno izabrali za put kroz Evropu”. Takođe, u vožnji auto-putem uspeli da iznesu još provokacija govoreći “Srbija cela izgleda kao jedna nuklearna katastrofa”.

(Espreso.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media