OVAJ ODEVNI PREDMET ĆE ZA NOVU GODINU BITI PRAVI HIT: A istovremeno može da bude jako ZAVODLJIV - odaberite PRAVI!
Začinite doček, Foto: Profimedia

ideja za doček

OVAJ ODEVNI PREDMET ĆE ZA NOVU GODINU BITI PRAVI HIT: A istovremeno može da bude jako ZAVODLJIV - odaberite PRAVI!

Pustite mašti na volju

Objavljeno:

Kakvi su izgledi, doček Nove godine će većina ljudi provesti u toplini domova.

To ipak ne znači da ne možete malo da “začinite” svoj izgled, čak i ako ste rešili da celo veče provedete u pidžami.

Nekada je bilo nezamislivo da nemate kućni ogrtač, bilo da birate svilene modele ili tople i mekane pamučne, idealne za posle kupanja.

Ove godine, ponovo su u trendu i dolaze u najrazličitijim formama, a posebno su popularni seksi modeli sa čipkom.

Kimono se takođe vratio na velika vrata, i to do te mere, da se ne nosi samo po kući, već i kao sjajan dodatak bilo kom autfitu.

Takođe, mnogi proizvođači veša, nude divne kombinacije bebi dolova i kratkih ogrtača, koji su neviđeno udobni, a izgledaju zaista divno.

Najbolje od svega, izgledaju divno i na muškarcima i na ženama.

Bade mantili su pre svega veoma praktični, pogotovo ako se spremate za izlazak ili posao, a ne želite da se obučete pre nego što se našminkate ili prosto želite da provedete dan u pidžami, ali vam je ipak potrebno nešto preko.

Sjajan su izbor i za posle kupanja, pogotovo ako birate pamučne modele. Jer nije potrebno da se grubo brišete peškirom, već će to uraditi bade mantil, odnosno, upiće višak vode sa vašeg tela, bez da je preterano isuši. Jedino je bitno da u tom slučaju kućni ogrtač češće perete.

Sa druge strane, ogrtači su sjajan izbor ukoliko nanosite određeni vrstu nege na kožu, pa ne možete odmah da obučete pidžamu.

Ipak, bade mantili mogu biti i veoma seksi. Svila, perje, čipka… mogućnosti su neograničene. Divno će obgrliti telo i učiniti celu vašu pojavu dodatno seksipilnom. A morate priznati da ima nešto posebno u tome kada vam voljena osoba skida ogrtač sa tela.

Popularni su i modeli sa animal printom. Zašto ne biste razmazile sebe i pretvorile se u mačkicu koja zna kako treba uživati u životu?

Ili, sa druge strane, imati majka – ćerka dan, kada ćete se posvetiti jedna drugoj, a uz to imati i sjajne fotografije za Instagram, pogotovo ako se odlučite za modele sa izvezenim imenima ili inicijalima.

Pogledajte još neki od popularnih modela bade mantila. Da li posedujete kućn ogrtač i da li volite da ih nosite? Pišite nam u komentarima.

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.