TIKTOKERKI PRETILI SMRĆU JER SE UGOJILA ZA VREME PANDEMIJE: Au, kakva je ovo razlika! (FOTO)
TikTok, Foto: Tik Tok

svaka čast

TIKTOKERKI PRETILI SMRĆU JER SE UGOJILA ZA VREME PANDEMIJE: Au, kakva je ovo razlika! (FOTO)

Tokom pandemije mnogi nisu mogli vežbati kao i inače, a jedna od njih je i Chloe Xandria, koja je svojim videom htela svima pokazati da je normalno udebljati se tokom ovih izazovnih vremena te da se toga ne treba sramiti

Objavljeno:

Korisnica TikToka pod imenom Chloe Xandria pokazala je kako joj se telo promenilo od početka 2020. godine. Neki su pohvalili njenu hrabrost, a drugi su je vređali zbog debljine.

Tokom pandemije mnogi nisu mogli vežbati kao i inače, a jedna od njih je i Chloe Xandria, koja je svojim videom htela svima pokazati da je normalno udebljati se tokom ovih izazovnih vremena te da se toga ne treba sramiti.

Na TikToku je objavila video, koji je već pogledalo nekoliko miliona ljudi, i pokazala kako se udebljala tokom pandemije. Otkrila je i da se pre borila s poremećajem u ishrani, ali da je sada puno zdravija. Kaže da treba da počnemo 'normalizovati' normalna tela.

Njena poruka dotakla je mnoge i velika većina pohvalila ju je zbog njene hrabrosti. No bilo je i onih koji su je vređali zbog debljine, a i onih puno gorih.

"Dobila sam brojne pretnje smrću jer sam objavila video a uz to i mnogo negativnih komentara na moj i račun moje porodice. Ugasila sam komentare na svom videu. Želim zahvaliti svima koji ste mi pružili toliko podrške i ljubavi i želim reći da ću se nastaviti boriti da se normalizuju svi oblici tela" napisala je.

U svom videu je pokazala kako izgleda danas i kako je izgledala pre šest meseci.

"Možda ste i vi nabacili nekoliko dodatnih kilograma tokom karantina. Samo se setite da se ne osuđujete. U nekim trenucima, hrana je bila jedino što mi je pružalo utehu. Uz isprobavanje novih recepata lakše sam se nosila s teškim vremenima" rekla je.

Pokazala je i svoje strije te je rekla da je normalno da ih ljudi imaju te je ohrabrila druge da na svoja tela gledaju kao na snažan alat koji ih je podržavao tokom ove godine.

"Pomislila sam ako pokažem drugima da sam punija i samopouzdana, da ću i druge podstaći da se tako osećaju pa da prestanu dopuštati drugima da utiču na to kako misle sami o sebi. Umesto da se koncentrišete na broj na vagi, fokusirajte se na to što je sve vaše telo uspelo napraviti za vas i kako vas i dalje nosi kroz život" zaključila je, piše Metro.co.uk.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.