Ne dajte se! 3 dokaza da vama neko manipuliše (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

prepoznaj ga odmah

Ne dajte se! 3 dokaza da vama neko manipuliše (FOTO) (GIF)

Manipulatori žele da drugu osobu liše slobode vlastitog mišljenja i da je drže pod kontrolom, da bi mogli da upravljaju njenim reakcijama i emocijama
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Manipulacija je najteže oružje koje neko može upotrebiti da dobije ono što želi, i teško je odupreti se. Manipulatori tačno znaju ono što vi želite da čujete i to će upotrebiti protiv vas.

7 načina kako da se odbranite od manipulatora (FOTO) (GIF)

Manipulatori pokušavaju da vas liše vlastitog mišljenja i da vama upravljaju kao marionetom. Često ni ne možete da shvatite da ste pod njihovim uticajima.

3 poteza kojima možete da manipulišete svim ljudima oko vas (GIF)

foto: giphy

Ova 3 znaka će vam pokazati da osoba pokušava da manipuliše vama:

1. Manipulisali su i druge pre vas

Da li ste ikada blisku osobu uhvatili u laži koja se ticala nekog drugog? Ima li ta osoba često negativan stav o mnogo čemu? Da li vam je ta osoba širila teške tračeve o nekome, bez obzira jesu li istiniti ili ne?

Ovo su samo neka od osnovnih pitanja koja morate postaviti ako sumnjate da prijatelj, kolega ili partner manipuliše vašim osećanjima.

foto: Profimedia

Manipulatori su individualisti. Oni često misle da su pametniji i bolji od drugih, pa zbog toga imaju potrebu da uzdižu sebe. Ako primetite da u razgovoru sa takvom osobom stalno dolazi u pitanje nečija sposobnost, inteligencija ili karakter, znajte da su velike šanse da će takav manipulator tako nešto učiniti i vama iza leđa.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.