LEPOTICA SE SNIMILA ZA INSTRAGRAM, A PAR SATI KASNIJE PRONAĐENA MRTVA: Njeno GOLO telo osvanulo u ŽBUNJU pored PUTA
Influencerka, koju je na Instagramu pratilo više od 21.000 ljudi, na telu nije imala vidljivih povreda, a istraga o njenoj smrti je u toku., Foto: Printscreen:Instagram

jezivo

LEPOTICA SE SNIMILA ZA INSTRAGRAM, A PAR SATI KASNIJE PRONAĐENA MRTVA: Njeno GOLO telo osvanulo u ŽBUNJU pored PUTA

Aleksisino golo telo uz magistralu su pronašli putari u Houstonu nakon što su uočili noge kako vire iz grmlja. Njena majka Stejsiy Robino za američke je medije rekla da je Aleksis nestala nakon što se na Dan zahvalnosti posvađala sa zasad neidentifikovanom osobom.

Objavljeno:

26-GODIŠNJA influenserka iz Teksasa, Aleksis Šarki, pronađena je mrtva nakon što je nestala dan nakon američkog Dana zahvalnosti.

Alexisino golo telo uz magistralu su pronašli putari u Houstonu nakon što su uočili noge kako vire iz grmlja. Njena majka Stacey Robinault za američke je medije rekla da je Alexis nestala nakon što se na Dan zahvalnosti posvađala sa zasad neidentifijkovanom osobom.

Influenserka, koju je na Instagramu pratilo više od 21.000 ljudi, na telu nije imala vidljivih povreda, a istraga o njenoj smrti je u toku. Kad je nestala, nije se odvezla svojim automobilom, a njena je mama rekla da se poslednji put s prijateljima čula oko 18 sati na dan nestanka.

"Dan zahvalnosti je bio naporan dan i njoj i nama, pa smo se samo usputno čuli porukama. A petak, iskreno, petak nam je promakao. Bio je naporan dan, nismo taj dan ni pričali, a onda je ona nestala u petak uveče. Od tada je nismo ni videli ni čuli", ispričala je njena majka pre nego što je pronađeno telo.

Nakon pronalaska tela za američke medije je izjavila da je uverena da je reč o sumnjivoj smrti te da "to nikako ne može biti nesrećan slučaj".

Aleksis se udala početkom decembra prošle godine te se nakon toga preselila u Houston. Njen suprug Tom oprostio se porukom na društvenim mrežama.

"Nikad nisam video ni osetio takvu lepotu. Ti si moj svet. Učinila si mi život neverovatnim, dala smisao mom postojanju. I pokazala mi kako zapravo voleti", napisao je.

Pokrenuta je i GoFundMe kampanja u kojoj se prikuplja novac za troškove prevoza i organizovanja sahrane kako bi se olakšalo njenim roditeljima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.