IMAO SAM SUPER ŽIVOT, MLADU DEVOJKU, POSAO, NOVAC: Onda mi se BIVŠA ŽENA vratila u život i sad ne znam GDE UDARAM!
Naime, kako je napisao u poruci namenjenoj čuvenom psihoteraputu i kolumnistikinji Deidre Sanders, on je imao sve u jednom trenutku, Foto: Profimedia

STRAŠNO

IMAO SAM SUPER ŽIVOT, MLADU DEVOJKU, POSAO, NOVAC: Onda mi se BIVŠA ŽENA vratila u život i sad ne znam GDE UDARAM!

Jedan mladić iskusio je na svojoj koži upravo ovako nešto i sad se nalazi u situaciji gde ne zna šta da radi – izjeda ga savest, a ako išta progovori, povrediće osobu koju jako voli i poštuje.

Objavljeno:

Kad u vezi više ne ide, najpametnije je, pogotovo ako imate decu, da se pošteno raziđete i poštedite bola, koliko god da vam je teško.

Nekad je dobro zastati i “ne ispravljati krive Drine”, ako je odnos došao do tačke da nema napred. To naravno ne mora da znači da ljubav među vama više ne postoji. Ne. Samo su neke druge stvari jače.

foto: EPA/GYORGY VARGA, Ilustracija

Međutim, šta kada ste konačno nastavili dalje, a desi vam se ono što ste najmanje očekivali? Jedan mladić iskusio je na svojoj koži upravo ovako nešto i sad se nalazi u situaciji gde ne zna šta da radi – izjeda ga savest, a ako išta progovori, povrediće osobu koju jako voli i poštuje.

Naime, kako je napisao u poruci namenjenoj čuvenom psihoteraputu i kolumnistikinji Deidre Sanders, on je imao sve u jednom trenutku. Bio je razveden, a nakon nekoliko meseci bez komunikacije, počeo je ponovo da razgovara sa bivšom ženom, ponajviše zbog zajedničkog deteta, na nagovor sadašnje devojke, koja ga je i odvela da vidi sina. Imao je nov život, sjajnu mladu i zgodnu devojku, posao.

Mislio je da je sve savršeno, dok se jednom prilikom, nije dogodilo da su, nakon što je svratio do bivše žene da se dogovore nešto vezano za sina, imali strastven seks koji mu je vratio sve stare emocije.

“Znam da devojka ne bi podnela da je ostavim, ali ja još uvek volim bivšu ženu”, napisao je.

Došao sam da vidim dete, a onda sam počeo da pričam sa bivšom ženom, prošetali smo svo troje, a onda smo mališu ostavili na spavanje, a mi otvorili flašu vina i počeli da flertujemo. Vreme je prolazilo, a meni je bilo toliko prijatno. Kao da se ponovo zaljubljujem u nju. Na kraju smo se poljubili strastveno…. i ostalo je istorija.”, završio je ispovest mladić.

foto: Profimedia

Zapitao je Deidre šta da radi, jer je nesumnjivo da ima osećanja prema bivšoj, a ne želi da povredi sadašnju devojku.

Terapeutkinja mu je odgovorila da bi svakako trebalo da se zapita da li je to bio samo jedan lep dan, odnosno, da li bi njihov odnos bio u budućnosti kao tog dana, jer je neminovno, po njegovoj priči, da su se pre razvoda svađali, pa čak i imali prekid komunikacije, te su mnoga pitanja ostala nedorečena. Istakla je da će tu najviše biti povređen njihov sin, pa da njegove potrebe treba da stave ispred svega.

Deidre mu je savetovala da svakako porazgovara sa bivšom ženom i proveri kakve su i njene emocije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/TheSun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.