Ljubomorni ste i to mnogo, a ne valja vam to za zdravlje (GIF)
Foto: Shutterstock

vreme je za horoskop

Ljubomorni ste i to mnogo, a ne valja vam to za zdravlje (GIF)

Kreni u ofanzivu danas, ovo je tvoj dan, možda ti se konačno i posreći
Objavljeno:

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog Saša Jevtić

Ovan

Ljubav:

Partner će Vam u toku dana postavljati malo neuobičajna pitanja. Razlog je što u zadnje vreme pada poverenje u Vašoj vezi, tako da partner počinje sve više da sumnja u Vaše emocije, a ako je partnet sklon ljubomori, u tom slučaju sumnja i u Vašu vernost.

Posao:

Jako velika nervoza mođe dovesti do konflikta sa kolegama ili poslovođom. Dobro razmislite pre nego sto krenete u napad, jer postoji mogućnost da Vaši stavovi nisu realni, i na taj način možete još više zakomplikovati stanje na polju poslovanja.

Zdravlje:

Ne vide se bilo koje ozbiljnije tegobe u toku današnjeg dana.

foto: Tumblr

Bik

Ljubav:

Današnji dan je povoljno aspektovan za slobodne pripadnike ovog znaka. Vreme je da pokrenete inicijativu, kontaktirate osobu sa kojom želite vezu, nemojte čekati da se desi nešto samo po sebi, tako se nikada ništa neće promeniti.

Posao:

Poslovni aspekti su dobri. Imaćete mogućnost za potpisivanje nekog papira, ugovora koji je u Vašu korist. Mnogi pripadnici ovog znaka koji imaju nedefinisan ugovor o radu, mogu definisati svoje stanje.

Zdravlje:

Obratite pažnju na ishranu. Nezdrav život, pre svega nezdrava ishrana, mogu vam biti uzrok različitih zdrasvtvenh komplikacija.

foto: Tumblr

Blizanac

Ljubav:

U toku dana ćete biti poprilično rasejani, odsutni. Partneru neće biti jasno Vaše ponašanje. pokušajte da se skoncentrise na svoju vezu, partnera jer Vaša današnja promenljivost može loše da se protumači sa partnerove strane.

Posao:

Vidno Vas iritira nov kolega u Vašem poslovnom okruženju. Nemojte dozvoliti da se to odrazi na Vaše polje psolovanja.

Zdravlje:

Moguće tegobe sa disajnim organizma, imate jako osetljiva pluća. Ako se to bude češće ponavljalo, posetite lekara.

foto: Tumblr

Rak

Ljubav:

Imate povoljne aspekte na polju ljubavi. Partner počinje da se opušta pored Vas, Iskoristite to da stabilizujete odnos, a ne da stvarate sumnju da nešto nije uredu. Često reagujete kontradiktorno od partnerovog zalaganja u samoj priči.

Posao:

Povoljan dan za poslovni razgovor, za zaposlenje ili pak ako radite imaćete mogućnost da pregovarate za neku dodatnu zaradu, honorarni posao. Finansiski ste slabi, vreme je da nadjete još nešto, a ne da čekate da se sve samo reši.

Zdravlje:

Manja nervoza, ali se ne vidi da ćete imati neke vece tegobe u toku dana.

foto: Tumblr
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.