OSTAVILA BEJBI ALARM UKLJUČEN I IZAŠLA: Kad je čula muški glas iz sobe, USLEDIO JE HAOS!
Te noći otišla je mirno u krevet sa partnerom Danijelom kada ju je usred noći probudio nepoznati muški glas. Trgla se i čula glas da ide preko bebi alarma., Foto: Profimedia

OSTAVILA BEJBI ALARM UKLJUČEN I IZAŠLA: Kad je čula muški glas iz sobe, USLEDIO JE HAOS!

Kjara je nekoliko dana pre incidenta kupila bebi alarm koji je ostavila kraj njegovog kreveca.

Objavljeno:

Australijanka po imenu Kjara doživela je noćnu moru kada je ostavila šestomesečnog sina u krevetu da spava.

Kjara je nekoliko dana pre incidenta kupila bebi alarm koji je ostavila kraj njegovog kreveca.

Te noći otišla je mirno u krevet sa partnerom Danijelom kada ju je usred noći probudio nepoznati muški glas. Trgla se i čula glas da ide preko bebi alarma.

foto: Profimedia

“Dolazio je iz sinovljeve sobe. Čula sam kako je neki muškarac rekao: ‘Baš je sladak’. Prestravila sam se. Neko je bio u sobi mog sina. Probudila sam tada Danijela i on je isto čuo nešto”, ispričala je Kjara.

Oboje su bili ubeđeni da im je lopov ušao u kuću i da upravo pokušava im otme dečaka. Oprezno su ustali i krenuli u njegovu sobu. Danijel je uzeo bejzbol palicu iz ćoška, Kjara je bila goloruka. Samo je želela da vidi da je beba dobro.

Kad smo ušli unutra, on je mirno spavao. Nikog oko njega nije bilo. A tada smo primetili da smo zaboravili da zatvorimo prozor kuće. A ispred nje su stajala dva tinejdžera koja su gledala neke slike devojaka na telefonima i komentarisala ih. Odahnuli smo, ali do kraja noći nismo mogli da zaspimo”, rekla je Kjara za portal Kidspot.

Dodala je da je narednih dana sin spavao s njima u krevetu čisto da povrate sigurnost, a potom su ga vratili u njegov krevetac vodeći računa da im i kipovan prozor bude zatvoren ubuduće.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.