MUŠKARCI, PUSTITE BRADU, ŠETAJTE PSA I NEGUJTE ZUBE: Nijedna ŽENA vam neće ODOLETI ako imate ovih 6 stvari!
Naučno je dokazano da su ženama privlačniji muškarci sa bradom od onih koji su potpuno obrijani., Foto: Profimedia

BRAVo

MUŠKARCI, PUSTITE BRADU, ŠETAJTE PSA I NEGUJTE ZUBE: Nijedna ŽENA vam neće ODOLETI ako imate ovih 6 stvari!

Ne pričamo o estetskim zahvatima, već mnogo jednostavnijim idejama, a pored njih i o drugim navikama i postupcima koji će vam povećati šanse kod lepšeg pola.

Objavljeno:

Nisu svi muškarci jednako uspešni u privlačenju pažnje žena i tu se nadugačko i naširoko može diskutovati o svim mogućim razlozima. Ovom prilikom fokusiraćemo se samo na sve ono što se može promeniti kako bi rezultati bili nešto drugačiji.

Očigledno je da fizički izgled igra ulogu u tome koliko smo nekom privlačni i tu postoje razni trikovi kao naši saveznici. Ne pričamo o estetskim zahvatima, već mnogo jednostavnijim idejama, a pored njih i o drugim navikama i postupcima koji će vam povećati šanse kod lepšeg pola.

Pustite bradu

Naučno je dokazano da su ženama privlačniji muškarci sa bradom od onih koji su potpuno obrijani. Naravno, ovde ne govorimo o dugim, neurednim bradama, već onim negovanim, srednje dužine. Brade se podsvesno povezuju sa zrelošću i muškošću.

Nasmejte je

Možda ste ovo već znali, ali žene vole muškarce koji umeju da ih nasmeju i smisao za humor je jedna od onih osobina koje su uvek privlačne. Zato, nemojte uvek da budete ozbiljni i sve posmatrate kroz negativno, već se osmehujte i, još bitnije, nasmejte nju. Preporučuju se nešto sporiji osmesi, jer su oni kod muškaraca efektniji.

Naučite da svirate gitaru

Nezavisno od muzičkog ukusa, postoji nešto što žene privlači muškarcima koji znaju da sviraju neki instrument, naročito gitaru. Muškarac sa gitarom u nekim slučajevima može da bude i privlačniji od onog sa torbom za teretanu, ali to nije uvek pravilo. U svakom slučaju, neće vam škoditi jedna nova veština.

Usvojite psa

Muškarci koji su vlasnici psa imaju tri puta veću verovatnoću da dobiju broj neke ženske osobe od onih koji to nisu, pokazala su istraživanja. To može da ima veze sa tim što pokazuju brižnost i ujedno signaliziraju da bi bili dobri očevi. A mi predlažemo usvajanje pasa, jer je to uvek bolje nego kupovina.

Budite ponosni

Govor tela i izraz lica imaju velike uloge u tome kako nekog doživljavamo, a pokazalo se da je izraz ponosa na muškarcima ono što je ženama najprivlačnije. Zato, kada razgovarate sa ženama, potrudite se da izgledate ponosno na sebe, jer ćete tako zračiti samopouzdanjem koje je uvek plus. Takođe, hodajte samopouzdano, odnosno kao da uvek znate tačno šta želite i nameravate.

Vodite računa o zubima

Higijena i lična nega ne svode se samo na redovno kupanje i lep miris, već i na adekvatnu negu zuba. Oni su ono što naš sagovornik vidi kada razgovaramo i osmehujemo se, a ženama su muškarci sa zdravim zubima definitivno atraktivniji od onih sa problematičnim zubima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/MensJournal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.