OVO SU 3 ZAJEDNIČKE NAVIKE SVIH MILIONERA: Primenite ih i vrlo brzo će PARE PLJUŠTATI!
Milioneri/ilustracija, Foto: Profimedia

milioneri

OVO SU 3 ZAJEDNIČKE NAVIKE SVIH MILIONERA: Primenite ih i vrlo brzo će PARE PLJUŠTATI!

Milioneri su uvek spremni da izdvoje novac na obrazovanje, kako za sebe, tako i za svoju decu, ali mnogi znaju da kažu "dosta" kada je u pitanju podrška koju daju svojoj odrasloj deci.

Objavljeno:

Intervjuišući više od 500 milionera i izučavajući njihove navike, Tomas Stenli otkrio je da je većina njih iznenađujuće štedljiva. Mnogi od njih ne bacaju novac na luksuzne stvari, već se trude da ga pametno ulažu.

Takođe, otkrio je da je među onima koji se tako ponašaju više od 80 odsto je onih koji su novac sami zaradili, a nisu ga nasledili, piše Biznis insajder.

Ovo su njihove tri zajedničke navike.

1. Nemaju novčanik pun ekskluzivnih kreditnih kartica

Kada pomislite na životni stil milionera zamišljate veliki broj skupih kredinih kartica sa velikim limitima, ako i brojnim pogodnostima koje dobijaju samo najbogatiji. Sudeći po Stenlijevom istraživanju, oni koji su sami zaradili novac ne toše na skupo održavanje kreditnih kartica, već koriste jeftinije varijante.

2. Ne kupuju preskupe poklone deci

Milioneri su uvek spremni da izdvoje novac na obrazovanje, kako za sebe, tako i za svoju decu, ali mnogi znaju da kažu "dosta" kada je u pitanju podrška koju daju svojoj odrasloj deci. Oni znaju da preterano darivanje deci može da šteti, a nepisano je pravilo da što više dolara deca dobiju, manje će sama da stvore. Oni deci retko daju velike poklone, a najčešće im pomognu pri kupovini kuće.

3. Ne troše sate na vođenje svojih poslova

Istraživači su došli do zaključka da je posedovanje akcija glavni deo poslovnih strategija većine milionera. Ali, većina ispitanika ih ne dira često, pa više od 40 odsto njih nije trgovalo deonicama u protekloj godini, pa samim tim ne troše sate na vođenje svojih poslova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.