MISTIČNA RUŠKA PREKLINJE DA NE RADITE OVO! Vodolije prestanite da se ponašate kao neobuzdani ljubavnik!
Mistična Ruška, Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

ESPRESO HOROSKOP

MISTIČNA RUŠKA PREKLINJE DA NE RADITE OVO! Vodolije prestanite da se ponašate kao neobuzdani ljubavnik!

Mistična Ruška savet vam daje dosta je bilo izbegavanja odgovornosti, vreme je da se stvari postave na svoje mesto

Objavljeno:

Horoskop za 25.11.2020

OVAN

Nije vaš dan danas, sve se urotilo protiv vas. Da vas je neko pitao ne biste vervali. Čudan dan, čuvajte se na poslu zli jezici samo palacaju, protiv vas.

BIK

Dan kao stvoren za nove pobede,nove izazove. Nije vam sve baš potaman jer vi to ne vidite. Ako mislite da ste čudni sebi, moguće je jer se niste naspavali, zvezde vas malo umaraju preispitivanjem.

BLIZANCI

Dve glave su uvek pametnije od jedne.Zato konsultujte se sami sa sobom i poslušajte sami sebe,jer vam intuicija dobro govori. Imate samo uspeha u narednom periodu.

RAK

Svašta vas očekuje u ljubavi. Svakoga dana ste se pitali kako vam ide na tom planu i evo došao je taj period u kome ćete konačno uživati. Zvezde vam se smeše.

LAV

Glavobolja od bančenja, preterujete sa svime u poslednje vreme. Neka muka vas je stisla ali je rešavate na pogrešan način. Nije sve tako crno, dozovite se svesti i napravite plan za akciju i rešavanje stvari.

DEVICA

Hladne ste ovih dana i nezainteresovane za suprotan pol, a vi prosto zračite nekim se*sipilom. Niste svesni toga i non stop se žalite što ste sami. Ko vam je kriv kada ne dozvoljavate da vam se udavraju.

VAGA

Merite, merite i presecite već jednom. Budite hrabri, velike promene vam predstoje. Operacija i zdravlje koje vam je narušeno ne može da čeka. Stoga, morate biti odlučni da je ovo jedino rešenje i najbolje za vas.

ŠKORPIJA

Nije za vas dan, najbolje to znate. Kako da odlučite da odete sa te pozicije jer vam finansijska situacija nije na zavidnom položaju. Lako budite sigurni da vam predstoji bolja prilika. Zvezde su vam naklonjene.

STRELAC

Mogućnosti su različite, samo je pitanje da li ih vidite. Ako ste spremni na promene sve je pred vama. Samo napravite prvi korak.

JARAC

Dvoumljenje vama ne pristaje. Zato nema reči o planovima za koje niste sigurni, da su rezultati pozitivni. Idite na siguricu. To je vaša prava borba.

VODOLIJE

Opet ste zapali u fazu Don Žuana, neuhvatljivog zavodnika. Odustanite od igara sa tuđim srcima dok nije prekasno. Nagrabusićete ozbiljno

RIBE

Sve vam ide kao po loju. Dugo nije bilo ovako.Konačno ste sve sabrali i oduzeli i sada konačno znate na čemu ste. Lepo, drago mi je zbog vas.Samo napred neka i vas malo sunce ogreje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.