SUMNJATE DA VAS VARA? Ako radi ove 4 STVARI, ostavite ga MOMENTALNO!
Džudi Džejms, ekspert za govor tela i socijalno ponašanje, otkrila je 4 alarmantna znaka koja ukazuju da vam je partner najverovatnije neveran., Foto: Profimedia

STRAŠNO

SUMNJATE DA VAS VARA? Ako radi ove 4 STVARI, ostavite ga MOMENTALNO!

Ukoliko ste počeli da sumnjate da vas partner vara, možda nije loša ideja da se informišete o tome da li je vaša sumnja osnovana.

Objavljeno: 23.11.2020. 21:27h
  • 45

Niko ne voli da bude prevaren u životu, u bilo kom smislu, a naročito emotivnom.

Međutim, činjenica je da se ovo često dešava.

Ukoliko ste počeli da sumnjate da vas partner vara, možda nije loša ideja da se informišete o tome da li je vaša sumnja osnovana.

Džudi Džejms, ekspert za govor tela i socijalno ponašanje, otkrila je 4 alarmantna znaka koja ukazuju da vam je partner najverovatnije neveran.

foto: Profimedia

1. Često je ljut i arogantan bez razloga

Ako znate da ne postoji neki drugi problem koji ga muči, a primećujete da se prema vama ponaša ljutito i arogantno, to može da znači da on svoju krivicu ispoljava na suprotan način, kako se ne bi otkrio. Za njegov ego je mnogo lakše da ovako reaguje i da prebaci krivicu na vas, zbog toga što vas vara.

Prekrštene ruke pri razgovoru sa vama takođe mogu da budu dopuna tom odbrambenom stavu.

2. Uvek je na telefonu

Primećujete da stalno proverava svoj telefon i da stalno kucka neke poruke? Takođe, češće izlazi iz sobe da bi vodio privatne razgovore? Obratite pažnju na ovo.

3. Drugačiji je u krevetu

Bilo šta što se promeni tokom seksa može da bude znak za uzbunu.

foto: Profimedia

Možda i dalje imate redovno seks, ali on izbegava ljubljenje i predigru?

Džudi kaže da je kod muškaraca koji varaju svoje partnerke ovo čest slučaj, jer žele na brzinu da “odradi” seks, jer neki smatraju da ovako varaju svoju ljubavnicu.

4. Pogled

Na početku svake veze je gledanje u oči najduže i najromantičnije. Vreme je da se vratite na taj početak i da proverite da li i dalje može da zadrži pogled na vašim očima.

Ukoliko brzo sklanja pogled i ne može da izdrži da vas duže od milisekunde gleda direktno u oči, to je vrlo verovatan znak da nešto krije i da ne želi da vam dopusti da prodornim pogledom zavirite u njegove stvarne namere i emocije.

Bonus video:

(Espreso.rs/Dailystar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media