STARI KINEZI SU ODMAH PO FACI ZNALI KAKAV JE KO LJUBAVNIK: Crte LICA otkrivaju naše umeće u KREVETU! Evo OVAKO...
Plavooki i zelenooki su kreativni u seksualnom životu, ali često i neverni partneri, dok su smeđooki još veći avanturisti, važe za rođene pustolove i vole intenzitet i raznolikost u krevetu., Foto: Stock

pazi sad

STARI KINEZI SU ODMAH PO FACI ZNALI KAKAV JE KO LJUBAVNIK: Crte LICA otkrivaju naše umeće u KREVETU! Evo OVAKO...

Verovali ili ne, to je moguće. Naime, stručnjak za veze Trejsi Koks, tvrdi da crte lica mogu otkriti vaše seksualne sklonosti. Ovo se zasniva na 3000 godina staroj kineskoj praksi čitanja lica, navodi se na blogu Cafe Mom

Objavljeno:

Zamislite kako bi bilo sjajno, da na osnovu prvog pogleda na nečije lice, otkrijete sve o njemu ili njoj. Šta voli ili ne voli, kakva je osoba, ali i kakav je ljubavnik.

Zvuči dobro, zar ne?

Verovali ili ne, to je moguće. Naime, stručnjak za veze Trejsi Koks, tvrdi da crte lica mogu otkriti vaše seksualne sklonosti. Ovo se zasniva na 3000 godina staroj kineskoj praksi čitanja lica, navodi se na blogu Cafe Mom.

Sve što treba da uradite je da dobro pogledate nečije obrve, boju očiju, oblik nosa i usne i shvatićete na prvu kakav je ljubavnik.

U osnovi, veće obrve znače i veći seksualni nagon. Retke obrve znače da ste više duhovni, nego seksualni.

foto: Profimedia

Oči- Ukoliko imate tamniju boju očiju znači da ste strastveni, topli i otvoreni. Plavooki i zelenooki su kreativni u seksualnom životu, ali često i neverni partneri, dok su smeđooki još veći avanturisti, važe za rođene pustolove i vole intenzitet i raznolikost u krevetu.

Mali nos je simbol skromne seksualne želje, a onaj koji je malo zaobljen nadole – senzualnosti. Osobe sa krivim nosom su veoma strastvene, obozavaju kinki i neobične poze. One sa prćastim nosevima su romantične i verne, ne vole čudne poze, već im više prija “klasika”, poput misionarske poze.

Velike i pune usne otkrivaju senzualne, nesebične ljubavnike, a mala maštovite i inventivne. Punija donja usna karakteristična je za hedoniste u svemu, pa i u ljubavi, dok je tanka donja odraz svedenih, hladnih i rezervisanih. Osobe sa dugim, odnosno širokim usnama su sjajne u krevetu, obožavaju eksperimentisanje, ali i vole da uživaju.

foto: Profimedia

Uši- Osobe sa malim ušnim resicama su otvorene i predane u vezi, a one sa većim ušima važe za senzualne i strastvene ljubavnike koji vole i da “švrljaju”.

Prsti- Ukoliko mislite da je sve ovo gomila gluposti, onda je možda dobro da imate i na umu da su zapravo brojna istraživanja pokazala da iza svih tvrdnji ipak stoji po malo i nauka. Dužina prstiju može mnogo da kaže o vašoj ličnosti. Nagli porast testosterona, u razvoju fetusa, kod dečaka posebno utiče na dužinu vašeg prsta, dajući ljudima sa visokim testosteronom duži srednji i kraći kažiprst.

foto: Profimedia

Za oba pola, ti odnosi prstiju koreliraju sa stvarima poput preuzimanja rizika, agresije i sportskih sposobnosti. Kod žena je to povezano sa homoseksualnim tendencijama. Pa eto – vaš prst može mnogo da kaže o vašoj seksualnoj sklonosti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.