OVA SERIJA JE PRAVA RIZNICA ZNANJA ZA SVAKU MODERNU ŽENU: Šta smo sve NAUČILI od Keri, Samante, Mirande i Šarlot!
Prijatelji će ceniti vašu iskrenost i znaće da je sve što kažete samo za njihovo dobro., Foto: Printscreen

savršeno

OVA SERIJA JE PRAVA RIZNICA ZNANJA ZA SVAKU MODERNU ŽENU: Šta smo sve NAUČILI od Keri, Samante, Mirande i Šarlot!

Iako mnoge epizode uključuju gospodina Biga i to kako se Carrie morala nositi sa svim usponima i padovima njihove veze, takođe nam je pokazala da zapravo ne trebate muškarca da biste se smatrali ispunjenom ženom/muškarcem.

Objavljeno:

Puno ih je i mnoge su zabavne, malo snobovske, ali neretko i empatične. Mi smo odabrali nekoliko.

1. Ne trebate deliti svako uverenje sa svojim najboljim prijateljem. Da biste bili najbolji, ne trebate se složiti oko svega. Mnogo ste sjajnija prijateljica/prijatelj ako svojoj najboljoj drugarici ukažete na to što ona radi loše i izgovorite svoje mišljenje. Prijatelji će ceniti vašu iskrenost i znaće da je sve što kažete samo za njihovo dobro.

foto: Profimedia

2. Seks bez ljubavi je dobar, ali seks s ljubavlju je još bolji. Keri & Co. pokazali su nam koliko je pogrešno razmišljati o seksu kao o zabranjenoj ili gadnoj - opasnoj temi. Naučili su nas da je potpuno u redu otvoriti se oko toga, a takođe su dokazali da je seks (skoro) uvek sjajan!

3. "On" ne mora biti savršen. Ne insistirajte previše na šarmantnom princu jer ćete možda propustiti priliku da pronađete pravog tipa za sebe. I zapamtite: on obično nikad ne dođe na belom konju.

foto: Profimedia

4. Nikada nećete biti u potpunosti zadovoljni. Uvek će nešto nedostajati. Jednom kad ostvarite san, odmah ćete početi razmišljati o tome šta bi vas još moglo učiniti istinski sretnim. I na kraju krajeva, zar nije život stalna potraga za bajkom kroz hajku?

5. Nikad se nemojte pomiriti s nečim što je manje od vaših očekivanja. Carrie & Co. nas je naučila da ne smemo odustati od svojih snova i ne smemo se složiti ako to stvarno ne vredi.

foto: Profimedia

6. U redu je biti sam. Iako mnoge epizode uključuju gospodina Biga i to kako se Keri morala nositi sa svim usponima i padovima njihove veze, takođe nam je pokazala da zapravo ne trebate muškarca da biste se smatrali ispunjenom ženom/muškarcem. Ako nije pravi, trebali biste smoći snage za pakovanje stvari i odlazak iz tog odnosa. Dovoljno ste nezavisni da preuzmete kontrolu nad svojim životom i krenete ispočetka, čak i ako zbog toga trebate biti sami. Ne treba vam muškarac da shvatite jeste li ispunjeni ili ne.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/GloriaGlam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.