CEO SVET PLAČE ZBOG SUDBINE SLAVNE MANEKENKE: Zbog MUŽA završila u INVALIDSKIM KOLICIMA!
Nakon što je doputovala do Srednje Amerike, oddakle je trebalo da poleteti dalje sa svoja dva sina, dogodila se katastrofa., Foto: Printscreen:Insagram

STRAŠNO

CEO SVET PLAČE ZBOG SUDBINE SLAVNE MANEKENKE: Zbog MUŽA završila u INVALIDSKIM KOLICIMA!

Naime, sve je krenulo nizbrdo kada je prošlog septemba u njihovom domu, dve godine nakon njihovog razvoda, preminuo njen bivši suprug i frontmen benda “The Cars”, Rik Okasek

Objavljeno:

Iako je mislila da će napokon moći početi sa životom kojeg je htela, 55-godišnja manekenka Paulina Poriškova je doživela nervni slom.

Kako je i sama istaknla na društvenim mrežama, nikada nije više plakala nego u poslednjih godinu dana. Kap koja je prelila čašu je putovanje na Kostariku, koje je trebalo da bude savršen odmor od svega što joj se dogodilo u poslednjih 365 dana.

Naime, sve je krenulo nizbrdo kada je prošlog septemba u njihovom domu, dve godine nakon njihovog razvoda, preminuo njen bivši suprug i frontmen benda “The Cars”, Rik Okasek. Inače, par je 30 godina ževio u Njujorku, čak i nakon što su se rastali, što njoj sada već teško pada. Nedavno je pokrenula proces selidbe, koji je za nju jako emotivan, s obzirom na to da je to dom u kojem je živela dugi niz godina. Spomenuto putovanje na je trebalo biti vreme u kojem će pokušati da ohladi glavu i nastavi mirnije da živi. Brzo se sve promenilo.

Nakon što je doputovala do Srednje Amerike, oddakle je trebalo da poleteti dalje sa svoja dva sina, dogodila se katastrofa.

Kada smo sleteli u Srednju Ameriku, shvatila sam da mi je istekao pasoš. Nakon toga smo samo vraćeni u isti avion kojim smo došli. U tom trenutku sam doživela nervni slom, zbog kog su čak morali da me smeste u invalidska kolica. Toliko sam plakala da se ni ne sećam svega. Nadam se da će ova priča uskoro biti smešna – rekla je Paulina, koja tugovanje za bivšim suprugom komentariše kao spoj slomljenog srca i besa, zato što joj u testamentu nije ostavio apsolutno ništa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.