UDALA SAM SE ZA NJEGA JER JE ISKUSAN: Pa šta ako je SPAVAO sa 126 žena pre MENE? I dalje me IZNENAĐUJE u KREVETU!
Njih dvoje su se upoznali u aprilu 2017, i Kortni opisuje kako su se smuvali., Foto: pRINTSCREEN:iNSTAGRAM

neverovatno

UDALA SAM SE ZA NJEGA JER JE ISKUSAN: Pa šta ako je SPAVAO sa 126 žena pre MENE? I dalje me IZNENAĐUJE u KREVETU!

“Sa Eliotovim ogromnim iskustvom, seks nikada nije dosadan. Divljeg čoveka možete da priipitomite a koristi su velike”, objašnjava Kortni.

Objavljeno: 12:56h

Kozmetičarka Kortni Hargrivs (22) kaže da joj nimalo ne smeta što je njen suprug Eliot (23), pre nje, imao seks sa 126 žena, i tvrdi da je to samo obogatilo njihov ljubavni život.

Kortni koja je pre Eliota bila sa samo 4 muškarca, od kojih je samo jedna veza trajala 6 meseci, a ostali su bili izleti za jednu noć, tvrdi da je pređašnje seksualno iskustvo omogućilo Eliotu da se “iživi” i smiri pored nje.

Had best weekend with my man ???

A post shared by Courtney Hargreaves (@courtsxx98) on

“Sa Eliotovim ogromnim iskustvom, seks nikada nije dosadan. Divljeg čoveka možete da priipitomite a koristi su velike”, objašnjava Kortni.

Njih dvoje su se upoznali u aprilu 2017, i Kortni opisuje kako su se smuvali.

?

A post shared by Courtney Hargreaves (@courtsxx98) on

“Srela sam ga jedne noći u klubu, kada se progurao kroz red i pokušao da me šarmira. Znala sam za njegovu reputaciju, da retko kući ide sam i da je spavao sa stotinama žena. Nisam bila zainteresovana da izlazim sa takvim “igračem” i da budem još jedna recka na njegovom spisku. Rekla sam mu da nestane”, priča Kortni.

Ipak, tri meseca kasnije su se ponovo sreli.

“Naleteli smo jedno na drugo i počeli da pričamo, a on nije pokušavao da me muva. Kasnije mi je ponudio prevoz i ja sam prihvatila da odem do njegove kuće na kafu. Jasno sam mu stavila do znanja da smo samo prijatelji. Ostali smo budni veći deo noći pričajući i sve se završilo tako što smo imali seks. Bio je super samouveren u krevetu. Narednog jutra su me probudile silne poruke njegovih prijatelja koji su ga pitali kava je nova “žrtva”. Tražili su od njega da me oceni od 1 do 10″, navodi Kortni i nastavlja:

“Ponudio mi je da ostanem na doručku. Otvorio mi se i priznao da je od 18. godine retko kad kući dolazio sam. Cenila sam njegovu iskrenost i rekla mu da sam ja, za razliku od njega, veoma neiskusna. Objasnila sam mu da se plašim da će izgubiti interesovanje za mene kada shvati koliko sam ja nevešta u krevetu. Ali on mi je odmah rekao da mu to nimalo ne smeta, i faktički smo tog trenutka postali par”.

Kortni priznaje da ona ima najviše koristi od Eliotov seksualnog iskustva.

“Ona zna mnogo o seksu, i vođenje ljubavi je pretvorio u avanturu za mene. Za razliku od mojih prethodnih partnera, on zna kako da zadovolji ženu. On me zadovoljava na neverovatne načine, i ne očekuje da visim sa lustera, ili nešto slično. Pored njega se osećam sjajno, što nije bio slučaj ranije, kada je moje neiskustvo u krevetu predstavljalo veliki problem. I ja sam bila zabrinuta jer nije bilo lako naterati sebe da veruješ čoveku koji je spavao sa toliko žena”, iskrena je Kortni koja sa Eliotom ima dvoje dece, Ajzaka i Alaju.

Znam da nije bilo njegovih divljih dana, on sada ne bi bio toliko posvećen suprug i muž. Sada je sve to izbacio iz svog sistema. I dalje imamo seks tri puta nedeljno, a Eliot me izvodi i na romantične večere”, presrećna je Kortni.“Dok nisam upoznao Kortni, zanimali su me samo izlasci i žene. Ali ona je bila toliko drugačija od drugih – senzibilna i puna razumevanja. Ona je savršena žena i radije bih s njom i decom proveo ostatak života, nego se ponovo vratio samačkom životu”, zaključio je Eliot.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.