MUŠKARCI U ČUDU: Sada postoji TRETMAN uz pomoć kojeg mogu da PRODUŽE PEN*S! Samo treba da NOSE ovaj UREĐAJ
Svakako je dobro konsultovati se sa lekarom kako bi se našao najbolji način i rešenje erektilne disfunkcije, ali, do tada, nije loše pokušati i sa ovom spravicom., Foto: Profimedia

neverovatno

MUŠKARCI U ČUDU: Sada postoji TRETMAN uz pomoć kojeg mogu da PRODUŽE PEN*S! Samo treba da NOSE ovaj UREĐAJ

Kada su situacije baš ekstremne, dobro je znati da zapravo postoji nešto što može pomoći. Makar koji santimetar.

Objavljeno:

Činjenica jeste da za dobar seks nije potrebna dužina. Tehnika tu zaista može da odigra značajnu ulogu, kao i dobar izbor poze.

Ipak, kada su situacije baš ekstremne, dobro je znati da zapravo postoji nešto što može pomoći. Makar koji santimetar.

O erektilnim nastavcima priča se mnogo poslednjih godina, ali su tek u poslednje vreme usavršeni, tako da budu prijatni za nošenje i da zapravo zaista i rade to za šta su namenjeni, a to je da poboljšaju zadovoljstvo i pojačaju funkcionalnost.

foto: Profimedia

Poznati su pod imenima: čaura, produživač penisa, spoljašnja proteza ili omotač za penis, ovaj proizvod se zapravo navlači na penis, poput kondoma i isprva se koristio u medicinske svrhe. Prevashodno su stvoreni da omoguće bolji prodor muškarcima sa erektilnom disfunkcijom ili za zadržavanje krvi u penisu radi održavanja erekcije ili za smanjenje osećaja kod muškaraca sa preranom ejakulacijom.

Međutim, u novije vreme, produžeci za penis postali su popularni kao seks igračke. Povećavaju opseg i dužinu i mogu da imaju izbočine ili rebra na spoljnom ili unutrašnjem zidu kako bi pružili stimulaciju bilo kom partneru. Dakle, ako je vaš penis znatno ispod proseka, (imajte na umu da je prosečan uspravan penis oko 14 santimetara), produživač penisa mogao bi biti korisno sredstvo za dodavanje nekoliko dodatnih santimetara.

foto: Profimedia

Većina produživača napravljeni su od silikona ili plastike, sigurni su za upotrebu i sjajna alternativa za one koji ne žele da idu “pod nož” da bi produžili svoj polni organ.

Svakako je dobro konsultovati se sa lekarom kako bi se našao najbolji način i rešenje erektilne disfunkcije, ali, do tada, nije loše pokušati i sa ovom spravicom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.