RADILA SAM 50 TRBUŠNJAKA DNEVNO DA BIH DOBILA PLOČICE: Umesto idealnog STOMAKA dobila sam OVO! Majko mila!
Obratila se fitnes trenerima i upitala ih šta može da očekuje nakon mesec dana svakodnevnog izvođenja trbušnjaka., Foto: Profimedia

neverovatno

RADILA SAM 50 TRBUŠNJAKA DNEVNO DA BIH DOBILA PLOČICE: Umesto idealnog STOMAKA dobila sam OVO! Majko mila!

Ono što možete da očekujete jesu promene na psihičkoj bazi, više nego one na fizičkoj.

Objavljeno:

S obzirom na situaciju sa pandemijom, vežbanje kod kuće je postalo prilično popularno.

Mnogi smatraju da su trbušnjaci siguran put za dobijanje čuvenih “pločica”.

Ali, da li su oni, zaista, najbolja vežba i hoće li vam obezbediti ono što želite?

Šta možete da očekujete?

Odgovor na to pitanje ima Džen Sinrič, žena koje je odlučila da prihvati izazov “50 trbušnjaka dnevno”. A za mnoge će rezultat njenog truda biti neverovatan.

foto: Profimedia

Pre početka izazova je odlučila da sazna u šta se upušta i šta od njega može da očekuje. Obratila se fitnes trenerima i upitala ih šta može da očekuje nakon mesec dana svakodnevnog izvođenja trbušnjaka.

Stručnjaci su se složili: Trideset dana nije dovoljno za dobijanje “pločica”, čak i ako dnevno uradite 100 trbušnjaka. Ono što možete da očekujete jesu promene na psihičkoj bazi, više nego one na fizičkoj. Ben Boudro, vlasnik fitnes centra je rekao da postoje mnogo bolje vežbe za trbušne mišiće od običnih starih trbušnjaka, ali je napomenuo da je svako vežbanje korisno.

foto: Profimedia

Nakon svakodnevnog izvođenja trbušnjaka, primetićete zaista male promene

Džen je vežbe izvodila na prostirci za jogu i, kako kaže, nije imala problem da uradi svih 50 trbušnjaka u kontinuitetu. Međutim, često se borila sama sa sobom i izgovorima, kao što su: “Radila sam ceo dan, zaslužila sam pauzu”, ili “Jutros sam ustala mnogo rano i umorna sam”. Suprug joj je bio velika podrška i svoj zadatak je, bez obzira na izgovore, uvek izvršavala. “Zaista sam osećala definiciju i snagu u gornjem delu abdomena, međutim, videla sam samo sitna poboljšanja u svom izgledu”, rekla je Džen.

foto: Profimedia

Trbušnjaci se zaista “rade” u kuhinji!

Bez obzira na to što se odlučila na svakodnevno vežbanje trbušnih mišića, Džen nije vodila računa o ishrani, niti je imala određeni plan. “S obzirom na to da se nisam držala dijete, to je značilo da ponedeljkom imamo večere u kasnim noćnim satima. Međutim, ono što sam primetila jeste velika razlika u energiji tokom dana kada sam jela junk food i u danima kada sam ipak pazila šta unosim u organizam.”

Džen je, na kraju, ipak srećna što je prihvatila ovaj izazov, prvenstveno jer se obavezala na neki oblik svakodnevne rutine vežbanja.

“Mislim da ovo nije nešto što bih preporučila onima koji ciljaju na pločice, ali ukoliko želite da dokažete sebi da možete da budete predani i disciplinovani – probajte, mogu se dogoditi samo pozitivni pomaci”, smatra Džen.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.