BIO SAM NESREĆAN U BRAKU I POČEO DA VARAM ŽENU: NALETEO sam na LJUBAVNICU koja mi je NAPRAVILA pakao od ŽIVOTA!
Pre pet godina sam napravio profil na sajtu za upoznavanje, i nakon nekoliko nedelja sam upoznao predivnu ženu koja ima 43 godine, i takođe je nesrećna u braku, Foto: Profimedia

STRAŠNO

BIO SAM NESREĆAN U BRAKU I POČEO DA VARAM ŽENU: NALETEO sam na LJUBAVNICU koja mi je NAPRAVILA pakao od ŽIVOTA!

“Naš brak je već godinama gotov, a supruga me zanemaruje i odavno sam na poslednjem mestu njenih prioriteta.“

Objavljeno:

Jedan Englez se odjednom našao u seksualnom trouglu, punom preljube i sumnje, i sada je ubeđen da ga ljubavnica vara.

“Imam 49 godina, i suprugu sam upoznao kada smo oboje imali 17 godina, i posle samo godinu dana smo se venčali. Imamo tri sina, ali već godinama sam duboko nesrećan”, započinje muškarac svoju priču.

foto: Profimedia

Naš brak je već godinama gotov, a supruga me zanemaruje i odavno sam na poslednjem mestu njenih prioriteta. Pre pet godina sam napravio profil na sajtu za upoznavanje, i nakon nekoliko nedelja sam upoznao predivnu ženu koja ima 43 godine, i takođe je nesrećna u braku”, priča Britanac i nastavlja:

“Priznala mi je da je imala više vanbračnih afera, i to me je zabrinulo, ali me je ona ubedila da će stvari biti drugačije sa mnom”.

foto: Profimedia

Ona namerava da napusti muža kako bismo mogli da počnemo da zajedno živimo. Moja namera je da naredne godine, kada naš najmlađi sin završi fakultet, napustim suprugu. Naša afera je uzbudljiva kao i na početku. Nikad mi nije dovoljno nje, i ona me zadovoljava na načine na koje moja supruga nikada nije mogla za sve godine braka”, objašnjava on.

Moja ljubavnica će uraditi bilo šta samo da zadrži uzbuđenje u našoj vezi. Međutim, počela je da me nagriza sumnja zbog njene prošlosti. Zato sam odlučio da kreiram lažni “dejting” profil i da je tako testiram. Očekivao sam da uopšte ne odgovori na moj predlog za kontakt ili da kaže kako nije zainteresovana. A desilo se upravo suprotno”, priznaje Englez.

foto: Profimedia

“Jasno mi je stavila do znanja da je zainteresovana za neobavezan seks. Izgubio sam živce i suočio se sa njom, a ona se smejala i govorila mi da je sve vreme znala da sam to ja, kao i da se samo poigravala sa mnom. Ali, ja ne verujem da je to istina”, očajan je muškarac.

“Duboko sumnjam u svoju odluku da ostavim porodicu, koja će time sigurno biti povređena, zbog žene koju iskreno volim, ali koja je sklona preljubi”, zaključio je Britanac.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.