BEZ LJUTNJE: Proverite da li ste na CRNOJ LISTI najglupljih znakova zodijaka!
Horoskopski znakovi po pitanju pameti, Foto: Profimedia

BRZOPLETOST

BEZ LJUTNJE: Proverite da li ste na CRNOJ LISTI najglupljih znakova zodijaka!

Problem je što su ovi znaci najskloniji tome da budu brzopleti

Objavljeno:

Ova lista donosi odgovor na pitanje kakav je koji znak horoskopa, kada je u pitanju pamet!

Nema ljutnje, nije ovo pitanje inteligencije, niti je namera liste da ikoga uvredi, problem je što su ovi znaci najskloniji tome da budu brzopleti, pa tek onda shvate šta su uradili! Odluke uglavnom donose instinktivno.

Pripadnici ovih znakova imaju, ipak, čime da se ponose jer su uglavnom i najsrećniji znakovi.

1. Bik

Bikovi su prvi na ovom spisku, zato što ih bilo koji vid odbijanja u privatnom ili poslovnom životu pretvara u "životinje"! Ako želite da zbunite Bika, samo ga odbijte, neće moći da razmišlja ni o čemu drugom! Kad nešto nije po njihovom, znaju burno da reaguju, da budu zbunjeni i "pogubljeni", zbog čega će okolini delovati kao da nisu baš naročito pametni.

2. Lav

Lavovi vole da preteruju i egocentrični su, spremni na sve kako bi ih drugi zavoleli. Pokušaće baš sve kako bi im se drugi divili, čak i ono u čemu nisu dobri. Upravo zbog te spremnosti da idu glavom kroz zid, kako bi zadobili nečije divljenje, završili su na ovoj listi.

3. Vaga

Vage su sledeće, pošto će vam delovati inteligentno, ali najveći deo svoje intelektualne moći koriste za manipulaciju! Za razliku od Ovnova, jako dobro razumeju tuđa osećanja. Obožavaju savršenstvo, a kako bi ga postigle, Vage su spremne na razne gluposti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.