MUŽ ME JE PREVARIO SA MOJOM MAJKOM: Ali, to nije NAJSTRAŠNIJE, to sam saznala od NAJBITNIJE osobe na SVETU!
rekao mi je šta se dešavalo zadnji pet godina., Foto: Printscreen Instagram

užasno

MUŽ ME JE PREVARIO SA MOJOM MAJKOM: Ali, to nije NAJSTRAŠNIJE, to sam saznala od NAJBITNIJE osobe na SVETU!

Otkrila da je njen suprug imao ljubavnu aferu s njenom majkom koja je trajala pet godina.

Objavljeno:

Kao da nije dovoljno strašno kada saznate da vas je partner prevario, još je strašnije saznati se upustio u ljubavnu aferu s vašim rođakom.

Upravo to se dogodilo majci dvoje dece Jamie Walker iz SAD-a. Šokantnu ispovest podelila je na TikToku, ispričavši kako je dan nakon 33. rođendana otkrila da je njen suprug imao ljubavnu aferu s njenom majkom koja je trajala pet godina.

Jamie je potom objasnila kako ih je zapravo još pre devet godina otkrio njen sin tinejdžer nakon što je upao u sobu i zatekao u ljubavnom klinču svog oca i baku.

- Moj sin im je poručio, ako joj vi ne kažete, ja ću to učiniti, rekla je.

- Moj sada već bivši suprug odlučio je da će mi on reći istinu. Bilo je ta za vreme jedne dugačke vožnje u automobilu. Završili smo na parkingu j***nog Walmarta, imali smo ozbiljan razgovor i rekao mi je šta se dešavalo zadnji pet godina.

Jamie je bila slomljena kada je saznala istinu, ali tvrdi da nije odmah mogla napustiti muža zbog finansijskih problema.

- Bila sam šokirana i nisam znala šta da učinim. Nisam bila u finansijskoj mogućnosti da se brinem za sebe i decu u to vrijeme, tako da sam ostala s njim i krenuli smo na terapiju, priznala je.

Porodica se kasnije preselila u državu Tennessee kako bi prošlost pokušali ostaviti iza sebe i pokušali iznova, ali njen suprug nije uspevao ostati veran. Opet je prevario, ovaj put s kolegicom s posla (60).

Konačno su se razveli 2017. godine, a nakon toga je njen bivši suprug oženio kolegicu s kojom je varao.

U seriji snimki na TikToku, Jamie je odgovorila na neka pitanja njenih pratioca. Zanimalo ih je između ostalog kako se njen sin, kojem je sada 25 godina, nosio s tom situacijom, ali i raspadom braka.

- U to vreme je imao 16 godina i bilo je to za njega traumatično iskustvo. Sada je dobro, ali neko vrijeme je bilo problema.

Rekla je da njen sin nema dobar odnos sa bakom i ocem, ali da ona i njen bivši suprug i dalje zajedno odgajaju ćerku.

Progovorila je i o odnosu s majkom, koja je ljubovala s njenim mužem.

- Četiri godine uopšte nismo razgovarale, trebalo mi je vremena da se oporavim i nisam se želela baviti s njenim sr*****.

Ističe da su tokom prošle godine donekle izgladile odnose, ali da još uvek ne može s njom razgovarati o bivšem suprugu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.