MUŠKARAC JOJ JE POSLAO FOTKU SVOG PENI*A: Onda je ona uradila nešto što mu je SKROZ UPROPASTILO PONOS!
Neprijatna situacija, Foto: Profimedia

NEOČEKIVANA REAKCIJA!

MUŠKARAC JOJ JE POSLAO FOTKU SVOG PENI*A: Onda je ona uradila nešto što mu je SKROZ UPROPASTILO PONOS!

Devojka kaže da je čitavu priču objavila na društvenim mrežama kao upozorenje ljudima

Objavljeno:

Jedna devojka se na veoma originalan način suočila sa muškarcem koji joj je poslao fotografiju svog peni*a.

Žene sve češće u inbokse dobijaju fotografije polnih organa muškaraca od kojih to uopšte nisu tražile niti to žele. Na ovaj način ih muškarci dovode u vrlo neprijatnu situaciju, ali jedna mlada dama se u takvoj situaciji ponela vrlo neočekivano.

Šanai Bruks-Džekson kaže da je bila zgranuta kada je videla fotku koja joj je stigla iznenada i "ničim izazvana". Ona je odlučila da ne želi da ostane nema na ovakvo ponašanje.

"Kada mi je poslao fotografiju, bacila sam svoj telefon. Videla sam, bacila telefon i rekla 'ne, ne, ne'. To je bila kap koja je prelila čašu za mene".

Šanai je na društvenim mrežama našla njegovu majku i odlučila da joj kaže za ponašanje njenog sina.

"Samo želim da znate da vaš sin misli da je normalno da iznenada šalje devojkama fotografije svog peni*a. Izgledate kao divna dama, tako da znam da ga vi niste vaspitali da se tako ponaša. Mislim da bi možda trebalo da ga podsetite kako treba da se ponaša prema ženama, sa istim poštovanjem sa kakvim želi da se one ponašaju prema njemu", napisala je ona u poruci koju joj je poslala.

Nakon toga mu je javila da je pisala njegovoj majci i blokirala ga.

Međutim, Šanai je bila iznenađena odgovorom. Njegova majka tvrdila je da on nije poslao tu sliku.

"Kada sam pisala njegovoj majci, ona je bila u fazonu 'neko mu je hakovao profil', ali nije, on se pre toga dopisivao sa mnom i to je on na fotografijama. Na kraju je rekla 'ja ću se pobrinuti za ovo'. Prvo je poricala, a onda je rekla da ga ona nije tako vaspitala. Mislim, on je u dvadesetim, nema više 16 godina".

Šanai je na društvenim mrežama podelila skrinšotove dopisivanja sa njegovom majkom, gde se vidi kako je napisala: "Neko mu je hakovao profil prošle godine i slao je ovakve fotografije skoro svim njegovim prijateljima sa liste. Kada je ta fotografija poslata?"

Nakon što joj je Šanai odgovorila: "Upravo sada. To je poslao on jer smo se malo pre toga dopisivali. Onda je poslao to", majka se izvinila.

Devojka kaže da je čitavu priču objavila na društvenim mrežama kao upozorenje ljudima koji smatraju da je prihvatljivo slati intimne fotografije ljudima koji to nisu tražili.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.