VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: 1 znak jedva čeka kraj godine, A EVO KO ĆE DA SE POMERI SA MRTVE TAČKE
Foto: Profimedia

ŠTA NAS ČEKA?

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: 1 znak jedva čeka kraj godine, A EVO KO ĆE DA SE POMERI SA MRTVE TAČKE

Saznajte šta vam poručuju zvezde tokom ovog meseca

Objavljeno:

OVAN

Posao - Dobra vest je da Mars i Merkur kreću napred, pa ćete konačno uspeti da se sasavite na poslu. Venera u negativnim aspektima u drugom delu novembra, upozorava vas da na sklapate poslovna partnerstva za novac. Vi sve vreme prolazite kroz krizu, stim što ćete tokom novembra uspeti da se trgnete.

Ljubav - Prvi dani novembra donose vam uzbudljiv period za ljubav, ali je problem što ćete se oko sredine meseca ohladiti! Birzo vas prolazi intersovanje za osobe koje vam se dopadaju . Nije isključeno da sedite na dve stolice i najbolje bi bilo da budete iskreni.

Zdravlje - Lošije.

BIK

Posao - Venera u šestom polju donosi vam mesec u kojem ćete biti zatrpani obavezama. Imaćete važnu dilemu na poslu, ali do kraja meseca neće biti pravo vreme za radikalne odluke. Merkur kreće napred, pa će situacija na finasijskom planu da se pomeri sa mrtve tačke. Od sredine novembra bićete pod stresom na radnom mestu.

Ljubav - Na emotivnom planu je burno, pa ne treba da očekujete neko razrešenje situacije. Često ćete okrivljavati partnera za probleme na poslu. Imate potrebu da budete više sami sa sobom, pa ćete se često raspravljati sa partnerom oko gluposti.

Zdravlje - Problemi sa bubrezima.

BLIZANCI

Posao - Konačno retrogradni Merkur popušta, pa ćete imati prilike bolje da se organizujete na poslu. Od jedne Škorpije ćete dobiti poziv za saradnju, pa biste to mogli da razmotrite. Imate priliku da radite i jedan dodatni, honorarni posao. Bolji mesec za napredak.

Ljubav - Konačno bolji mesec za komunikaciju sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, razmenjivaćete poruke sa osobom vodenog znaka. Ukoliko ste u braku, probajte da se ne raspravljate oko finansija. Smatrate da partner neracionalno troši novac.

Zdravlje - Bolje.

RAK

Posao - Na poslu dolazi do poboljšanja situacije i to na finansijskom planu. Iako trpite udar Marsa iz desetog polja, imaćete više energije da se borite sa svakodnevnim preprekama. Od jedne Škorpije ili Lava dobićete i novu poslovnu ponudu koja bi mogla više finansijski da vam se isplati. Ono što će vam ići od ruke je organizacija posla.

Ljubav – U ljubavi imate više od jedne prilike za romansu. Tu je jedna mlađa osoba i jedna starija. Mlađa osoba vam ne da mira, a starija je prava prilika. Imate mogućnost da započnete novu romansu. Najbolje bi bilo da se držite sadašnjosti i ne vraćate se na nešto iz prošlosti.

Zdravlje – Bolje.

LAV

Posao – Novembar mesec donosi vam bolje izglede za posao, naročito uikoliko imate samostalnu firmu. Ono što će vam biti teško su pregovori, koji će biti nejasni. Imaćete priliku da sarađujete sa osobama koje nisu sigurne šta taćno žele, pa će mnogi ishodi biti neizvesni. Iako će pregovori btii teži, novembar donosi pomak u poslovnom smislu u odnosu na oktobar.

Ljubav – Ono što može da vam upropasti odnos sa osobom do koje vam je stalo su pogrešne reči. Imaćete brojne pozive i razgovore koji vam neće prijati, pa ćete odluke donositi na osnovu toga šta budete čuli. Jedno je sigurno, osoba do koje vam je stalo ima više problema na poslu nego što vam govori.

Zdravlje – Slabije.

DEVICA

Posao – Konačno prestaje retrogradni Merkur, a vama se uvećavaju šanse za pregovore. Mesec novembar će biti u znaku vesti koji će vam promeniti pogled na stvari. Oko sredine meseca možete da očekujete pojačane troškove. Ono što treba da znate jeste da koliko god stvari na poslu delovale izvesne, to zapravo samo tako izgleda.

Ljubav – Na emotivnom planu je stabilna situacija i bićete otvoreniji da razgovarate sa partnerom o onome što vas opterćuje. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas pojačana komunikacija preko raznih aplikacija. Neko će se truditi da vas zatrpa porukama i ta pažnja će vam prijati.

Zdravlje – Bolje.

VAGA

Posao – Venera u lošim aspektima sa planetama iz Jarca doprinosi da ćete sredinom meseca itekako biti nezadovoljni. To su neke situacije iz prošlosti koje i dalje niste razjasnili. Ono što je dobro, to je da ćete finansijski biti stabilniji i od jedne Škorpije dobiti ponudu za saradnju. Suština je da ste tokom oktobra imali prevelika očekivanja, a sada ćete morati da sagledate šta je realno stanje stvari.

Ljubav – Mars i Venera u opoziciji donose zahlađenje odnosa, ali i distanciranje. Skloni ste emotivnim razočaranjima i bilo kakvo partnerovo pritiskanje će imati samo kontra efekat. Prolazite kroz krizu i moguć je rastanak. Vi morate da poravnate neke stvari koje ne valjaju već tri godine.

Zdravlje – Lošije.

ŠKORPIJA

Posao – Sunce u vašem znaku donosi vam mesec nove pokretačke energije, koju treba da iskoristite da ubedite druge u svoje cilje i bolje se organizujete. Mars opozicija Venera iz šestog polja donosi vam kvarenje planova na poslu. Jedna osoba će se baš truditi da vam "podmetne nogu" na radnom mestu. Budite oprezni sa Ovonovima.

Ljubav – Venera u polju tajni donosi vam razne afere i skrivena osećanja. Neko do koga vam je stalo nije sasvim iskren prema vama. U ovom periodu vas privlače osobe koje nisu svakidašnje, ali ujedno i na neki način nedostupne. Lako možete da saznate da osoba koja vam se dopada, ima nešto sa strane što ne želi da se zna.

Zdravlje – Bolje.

STRELAC

Posao – Venera ide ka negativnim aspektima sa planetama iz Jarca, pa ćete neku prijateljsku ponudu u vezi sa poslom, potpuno drugačije protumačiti. Jedna osoba će vam ponuditi nešto što deluje na prvi pogled super, pa ćete shvatiti da to uopšte nije onako kako vam se čini. Ulazite u bolji period za finansije i to posredstvom Škorpije.

Ljubav – Imaćete veoma neobičan odnos sa jednom osobom koja je mistična i veoma kompleksna. To je neko ko nosi nekakv teret i upravo iz toga razloga vam je ta osoba i privlačna. Sa druge strane imate komplikovan odnos sa osobom koja vam je prijatelj. Sve u svemu novembar je pun emotivnih turbulencija.

Zdravlje – Slabije.

JARAC

Posao – Koliko god želeli da budete priznati i idete napred, planeta iz vašeg znaka vas koče do sredine decembra. Vi ne razumete kako možete toliko da se trudite, a da ne vidite rezultate. Te kočnice su ustvari iskušenja koja morate da prođete. Prijatelji će vam se dosta mešati u posao ili barem davati savete, a to uopšte nije pamtna ideja ovog meseca.

Ljubav – Ljubav vam je trenutno veoma komplikovana stvar jer imate puno briga. Jedan neobavezan flert na poslu vam se više neće dopadati jer ćete sve to potpuno drugačije gledati sa vremenom. Potrebne su vam promene, kako biste bili sposobni da se posvetite nekome drugome u potpunosti.

Zdravlje – Slabije.

VODOLIJA

Posao – Kako su Sunce i Merkur u vašem desetom polju ovo je mesec novih izazova i mogućeg sklapanja novog poslovnog partnerstva. Jedna osoba pružiće vam priliku da pokažete svoje potencijale, iako će se to možda kositi sa nekim vašim principima. Posao će vam u novembru mesecu biti mnogo bitniji nego emotivni status.

Ljubav- Partner će se tokom novembra truditi da vam bude snažna podrška, naročito kada je posao u pitanju. Ovo je verovatno neka podrška "preko veze", ali će biti smislena. Uživajte u pažnji koju dobijate. Nije dobar period za putovanja sa osobom koju volite.

Zdravlje – Osetljivo.

RIBE

Posao – Sunce u Škrpiji u novembru donosi vam bolji period za posao, ali i novu ponudu. Imaćete priliku da ostvarite saradnju sa jednom Škorpijom i to će vam odgovarati. Ujedno, imate priliku da naučite nešto novo o poslu koji radite, pa čak i otputujete. Finansijski gledano, mesec novembar neće biti bolje nego oktobar, pa morate da čekate decembar.

Ljubav – U većem delu novembra ćete biti začuđeni partnerovim ponašanjem jer će stalno biti ispadnih situacija. Osoba do koje vam je stalo će biti zatvorena i to će trajati do kraja meseca.Ukoliko ste slobodni, jedna osoba sa putovanja želeće da se sretnete.

Zdravlje - Odlično.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.