SNIMALE SE DOK ĐUSKAJU, A ONDA JE OBJAVA POSTALA HIT-NE ZBOG NJIH! Svi zabezeknuto gledaju AKCIJU u pozadini!
Dok devojke đuskaju par u zanosu strasti, Foto: facebook.com/LADbible

urnebesno

SNIMALE SE DOK ĐUSKAJU, A ONDA JE OBJAVA POSTALA HIT-NE ZBOG NJIH! Svi zabezeknuto gledaju AKCIJU u pozadini!

Tri devojke su đuskale u mraku u dvorištu kuće, ali se, zahvaljujući kućnom osvetljenju, koje je bilo uključeno, u pozadini video par

Objavljeno:

Jel ovo realno? Zamislite da okačite neki video koji ste snimili, recimo, u izlasku i da on postane popularan iz potpuno pogrešnih razloga.

Korisnici ove društvene mreže su se, blago rečeno, zabezeknuli kada su u pozadini bezazlenog videa ugledali scenu za odrasle.

Tri devojke su đuskale u mraku u dvorištu kuće, ali se, zahvaljujući kućnom osvetljenju, koje je bilo uključeno, u pozadini video par koji je uživao u prilično razuzdanoj akciji.

foto: Tik tok printscreen

Devojke su uživale u muzici i dok su igrale, nisu ni shvatile šta se u pozadini zapravo dešava. Ono što niko ne zna jeste da li je seks isceniran za potrebe snimanja videa, ili je samo reč o dobrom tajmingu.

Video je, u međuvremenu, uklonjen, jer je neko, očigledno, shvatio šta se dešava u pozadini.

“Nisam shvatila šta je u pozadini, sve dok nisam pročitala komentare”, “Ekipa u pozadini ima snimak seksa, a da to ni ne zna”, “Niste jedine koje igraju u videu”, “U ime Oca i Sina i Svetoga Duha, neka krevet počiva u miru”, bili su samo neki od komentara na video.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.