ANASTASIJA UNAKAZILA SVOJE LICE, IZOBLIČILA SE CELA, JEZIVA JE: Užasno, pogledajte NA ŠTA LIČI, OPERACIJA PROPALA
Anastasija Pokreschuk, Foto: Printscreen

PROPALA OPERACIJA

ANASTASIJA UNAKAZILA SVOJE LICE, IZOBLIČILA SE CELA, JEZIVA JE: Užasno, pogledajte NA ŠTA LIČI, OPERACIJA PROPALA

Anastasija više nikada neće biti ista

Objavljeno:

Sve je opularniji trend estetske hirurgije, a plastične operacije sada su zamenili fileri i hijaluron, razni tretmani ubrizgavanja koječega, neki smatraju to otrovima, dok ih drugi smatraju apsolutno bezbednim i odaju im svoju naklonost.

Videćemo šta ćete misliti o pomenutoj vrsti tretmana kada čujete Anastasijinu priču i da li ćete ostati njihov pobornik ako ste to bili ranije.

Anastasija Pokreschuk (31) je do nedavno bila obična devojka, ali to nije volela kod sebe.

Tada je došla na ideju da kosu ofarba u ciklama upadljivu boju, a kako joj ni to nije bilo dosta, rešila je da poklekne pred jednim od ovakvih trendova.

Anastasija je u svojoj trideset prvoj godini rešila, osim da promeni izgled, da promeni i profesiju, a kako i sama kaže, bila je svoj prvi pacijent, odnosno pacijent i higurg u isto vreme.

Ova, već zrela devojka, odlučila je da ubrizga filere i time poveća svoje jagodice, ali joj se krajnji ishod i posledica nisu dopali.

Najore od svega nije čak ni to što se njene nove jagodice i obrazi nisu dopali skoro nikome, već i što je ugrozila svoje lice koje je ostalo izdeformisano, a glava prenaglašena.

Anastasija više nikada neće biti ista.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / politika-ekspres.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.