SAD JE DEFINITIVNO, OVO SU 4 NAJJAČA HOROSKOPSKA ZNAKA: Oni bi preživeli i na PUSTOM OSTRVU!
Ako je iko sposoban da se uz pomoć svoje pameti izvuče iz neprijatne situacije, onda je to svakako ovaj vazdušni znak, Foto: Profimedia

horoskop

SAD JE DEFINITIVNO, OVO SU 4 NAJJAČA HOROSKOPSKA ZNAKA: Oni bi preživeli i na PUSTOM OSTRVU!

Enigmatičan i misteriozan vodeni znak odlično se snalazi u nepredvidivim situacijama

Objavljeno:

Male su šanse da završite na pustom ostrvu, ali nikad se ne zna. A ukoliko ste pripadnik četiri horoskopska znaka koja otkrivamo u nastavku, onda i ne treba toliko da se brinete.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Ovaj zemljani znak poznat je po svom samopouzdanju, analitičnosti i ljubavi prema prirodi. Pošto su zemljani znaci inače veoma praktični i pragmatični, devica ima tendenciju da na vreme bude dobro organizovana. Tako će, na primer, znati koliko dugo čovek može da preživi bez vode, i koje su crvene bobice zdrave, a koje otrovne. Primećuju svaki detalj, jer je njihova planeta Merkur, a on je zadužen za komunikaciju. Tokom boravka na pustom ostrvu, sakupljaće hranu, tražiti vodu, i voditi računa da vatra sve vreme lagano gori. Devica će uvek predvideti šta može da krene naopako, i zahvaljujući tome će sigurno preživeti.

foto: Profimedia

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Enigmatičan i misteriozan vodeni znak odlično se snalazi u nepredvidivim situacijama. Pošto ovaj znak krasi borbenost i sposobnost da se odbrani, boravak na pustom ostrvu neće mu predstavljati problem. Verovatno već ima švajcarski nož u džepu, i ideju kako da se snađe u ekstremnim okolnostima. Škorpija je otporna na sve, pa će postići šta god da poželi. Ribu će strpljivo loviti satima, i penjati se na drvo kako bi ubrala najbolji kokos. Neustrašivo je nezavisna, pa niko ne mora da joj objašnjava kako da napravi oružje uz pomoć koga će se odbraniti.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Najbolji alat koji ovaj vatreni znak poseduje jeste večiti optimizam. On će svakako biti potreban da bi strelac preživeo duge dane provedene u usamljenosti. Pošto voli avanturu i pustolovine, strelac će odmah krenuti da istražuje ostrvo na kom se zatekao. Zahvaljujući snazi volje, popeće se na najviši vrh, podjednako kao što se neće plašiti da duboko zaroni. Kada se susretne sa izazovom, strelac pokazuje svoju jaku psiho-fizičku stranu, a filozofski pristup situaciji koji mu pruža Jupiter dodatno će ga motivisati.

foto: Profimedia

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Ako je iko sposoban da se uz pomoć svoje pameti izvuče iz neprijatne situacije, onda je to svakako ovaj vazdušni znak. Vodolija je veoma kreativna, pa tako sklona nauci i inventivnosti. Ona uvek gleda ka budućnosti, i sposobna je da ono što drugima deluje nemoguće sprovede u delo. Biće u stanju da pronađe potok, osmisli kako da od bambusa napravi sklonište, a od palminog lišća odeću. Ovaj znak svestan je kako realnost treba da izgleda, i nema nikakav problem da dođe do željenog cilja.

A znak koji bi potpuno poludeo na pustom ostrvu je…

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vazdušni znak koji posebno ulaže u međuljudske odnose i retko je sam, jeste vaga. Zbog toga bi vrlo teško bilo koja vaga podnela da bude usamljena, a kamoli još na pustom ostrvu. Znajući da je u pitanju prefinjen i graciozan znak, istina je da bi se teško snašao u ekstremnim i ne baš naročito komfornim uslovima. U suštini, vage su divne, ali bolje bi im bilo da što pre ispišu znak SOS na pesku, i vrate se kući svojim najmilijima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/City magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.