DRAGA SAVETA, DEČKO SE DOPISUJE SA ČAK 3 KOLEGINICE! Očajna sam, šta da radim?!
Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

DRAGA SAVETA

DRAGA SAVETA, DEČKO SE DOPISUJE SA ČAK 3 KOLEGINICE! Očajna sam, šta da radim?!

Draga saveta vas čuje može da nađe rešenje za sve vaše dileme i lične probleme

Objavljeno:

Draga Saveta

Pronasla sam dečku u telefonu da se dopisuje sa tri koleginice i po onome sto sam videla dok je bio u WC-u, reklo bi se da tu nesto mulja. To mi je bio prvi put u životu da nekom uzmem telefon, a postupila sam po savetu dobre drugarice. Nisam imala vremena da pročitam dovoljno da bih mogla da ga optužim za prevaru, pa me zanima da li da mu opet pogledam u telefon pošto sam mu provalila šifru dok je kucao. Zajedno smo osam meseci, radi u banci, tako da je stalno u kontaktu sa lepim ženama, ali mislila sam da pored mene ima sve pa nisam brinula dok nisu počele svako veče da mu oko 11, pola 12 stižu poruke. Šta da radim, već danima mi ovo ne da mira?

Mila (32)

foto: Profimedia

Mila moja, nemoj više slušati savete drugarice,jer nije ona u tvojoj vezi. Slušaj svoje srce uvek, kada vidiš možeš i da ne vidiš. Ponekad nije sve onako kako izgleda, neobavezan flert na poslu sa lepim koleginicama mu verovatno služi da ubije dosadu na poslu. To što si ti pored njega a ne one, već govori ko mu više znači. Drugarice nekada mogu biti ljubomorne na ono što ova druga ima, a možda joj se dopada i tvoj dečko, pa želi da vas rastavi. Nemoj obraćati pažnju na te poruke,nego ti njega izluđuj u krevetu, a one će biti zaboravljene i na tim pauzama dosade na poslu. Sve je u dobrom se*su, kada ti kaže tvoja Draga saveta.

Poštovani čitaoci, šaljite nam svoje emotivne probleme i ljubavne nedoumice na e-mail adresu dragasaveta@espreso.co.rs. Na svako vaše pitanje odgovoriće vam vaša Saveta, najbolje što zna i ume.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.