MISTIČNA RUŠKA OPOMINJE BLIZANCE! Neko vas je stavio pod lupu na poslu, budite pod oprezom šta radite
Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

POSLUŠAJTE

MISTIČNA RUŠKA OPOMINJE BLIZANCE! Neko vas je stavio pod lupu na poslu, budite pod oprezom šta radite

Horoskop za 13.10.2020

Objavljeno:

OVAN

Vama se smeše lepe vesti. Da li je prinova u pitanju ili ćete stati na ludi kamen, sve u svemu. Lepe vesti vam stižu. Dobra probava

BIK

Kakav dan, nikako da vam se slože sve kockice. Te dobićete povišicu, te nećete. Samo je pitanje trenutka kada ćete eksplodirati. Samo malo samokontrole i bićete ko novi. Čuvajte živce i ne preterujte sa alkoholom

BLIZANCI

Nije vam lako danas ni malo. Čuli ste loše vesti na poslu, neko vas je stavio pod lupu i ne piše vam se dobro da znate. Povedite računa u saobraćaju, jer ste potreseni zbog posla. Loša koncentracija.

RAK

Kada vas neko pita kako ste vi se nasmejete i kažete sve je u redu. A da li je sa vama zaista sve u redu. To vi najbolje znate. Dovedite se u red, prestanite da konzumirate opijate, da biste podizali raspoloženje. Mučnina.

LAV

A joj, sa vama koliko muka. Na poslu imate pakao, radnici vam se fermaju ni dva posto. Glavobolja zbog poreza, sve vas stislo. Predlažem posetu lekaru, uzmite malo lekove za smirenje. Sve će biti u redu.

DEVICA

Nije vama lako sa vama, ali ni drugima,jer se pitaju do kada mislite da budete, svoji i svojeglavi. U redu je da budete samostalni, ali ne po cenu da budete usamljeni. Dajte priliku kolegi sa posla. Vidno vam se udvara. Dobar apetit.

VAGA

Kuku, šta ću sa vama i vašom naravi! Koliko ste zadrti! Šta vam se dogodilo, pa dozvolite nekome da vam da konstruktivan savet kada vam je potreban, ne budite zatvoreni za nove stvari,ostaćete sami.

ŠKORPIJA

Ko bi vas razumeo, nije vama lako. Kako vi sa drugima, tako oni sa vama. Svako se prema ophodi, kako ste zaslužili, tako da ne očekujte previše, ako se vi malo dajete. Previše ste sebični danima, nije to dobro. Groznica.

STRELAC

Danas je strelčevima sve krenulo od ruke. Jaoj, kako vam se smeši povećanje plate, pa to je divno. Samo jedno vas molim da ne trošite sada novas previše, da ne biste ostali na rubu srama, kada dođu računi. Povedite računa o trošenju, ne rasipajte se! Slabi živci

JARAC

Kako vas je krenulo danas, od ruke vam sve ide. Uplatite tiket možda i tu dobijete. Mora da je to što ste se dobro naspavali, a i ne samo to nego što vam se smeši i nova ljubav.Ovo je vaša godina. Glavobolja.

VODOLIJE

Kako vam je danas lepo. Šta ćete od tog osećaja kada vam sve ide. Samo nemojte kukati da vas partner nervira, jer ste sami krivi za vaše neverstvo. Da niste šarali, sve bi vam bilo kao po loju. Tako da neću da čujem kukanje, jer ste tako izabrali. Ljubomora

RIBE

Kako je vama teško, u životu. Ju, jadni vi. Kao da se ceo univerzum srušio na vas. E pa sada je dosta više. Neću da čujem kukanje i prestanite da se prenemažete. Već uzmite stvar u svoje ruke i završavajte to već jednom. Sve što ste do sada čekali, nema nikakvog smisla. Nego odmah na posao. Vrtoglavica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.