ZBOG DEPRESIJE NAGURALA 109 KG: Muž pretio da je OSTAVLJA ZBOG DEBLINJE, tada je uradila OVO i za 4 MESECA smršala
Deni je smršala, Foto: printscreen

svaka čast

ZBOG DEPRESIJE NAGURALA 109 KG: Muž pretio da je OSTAVLJA ZBOG DEBLINJE, tada je uradila OVO i za 4 MESECA smršala

Dannie Forster se brzo zasitila stalnih zadirkivanja svog dečka i odlučila je pozvati ličnog trenera. A u septembru 2019. započela je s treninzima kako bi promenila svoje telo

Objavljeno: 15:51h

Dannie Forster borila se s postnatalnom depresijom i kao rezultat toga nije želela napustiti kuću, a dobila je sina Georgea (3) u septembru 2017. godine. Dvadesetpetogodišnjakinja iz Newcastlea nije imala motivacije za vežbanje i često bi naručivala hranu te u njoj tražila utehu. Naručila bi pizzu, kebab i McDonalds, što je ukupno nekoliko hiljada kalorija.

Dannie bi čak i za vreme ručka sebi naručivala velike Domino's pizze, zbog čega bi joj se njen dečko Gary (27) našalio da je samo jedna krafna deli od toga da postane slobodna.

Dannie se ubrzo zasitila stalnih zadirkivanja i odlučila je kontaktirati osobnog trenera. Useptembru 2019. započela je s treninzima kako bi promenila svoje telo.

Dannie je pizzu zamenila za sveže kuvana jela i odradila četiri meseca jedan na jedan treninga. To se sastojalo od rigoroznih kardio treninga treninga s utezima.

Nakon nekog vremena Dannie je shvatila da može vežbati samostalno i sada izgleda neprepoznatljivo. Čak se uspela i odreći inhalatora zbog astme koju je prethodno imala. Prešla je sa 109 na 46 kilograma u manje od godinu dana, a počela je u rujnu 2019. godine te završila u srpnju 2020. kada je dosegla svoju ciljanu težinu.

Iako su teretane bile zatvorene tokom 'lockdowna', Dannie je kreirala vlastitu kućnu rutinu vežbanja i vežbala je s prijateljima na FaceTimeu kako bi se držala svoje rutine. Rekla je da 'nikad nije bila mršava devojčica' i da je oduvijek bila L veličine i zadovoljna s tim.

- Uvek sam primenjivala razne nerealne dete koje je nemoguće održavati, poput shake ili kava dete, te sam si ograničavala hranu, što nikada nije delovalo - rekla je Dannie.

- Upoznala sam svog partnera koji nije mario za moju veličinu. Kada sam dobila sina Georgea, nagomilala sam težinu i došla do neverojatnih 109 kilograma. Postala sam izuzetno lenja, ne želeći raditi bilo što aktivno ili, ne daj bože, napustiti kuću - nastavlja i dodaje da je stekla naviku jesti bilo što što joj je bilo na vidiku.

Partner bi joj rekao bi li to zaista trebala jesti i hoće li otići zajedno na dijetu. Zbijao je šale poput 'samo te jedna krafna dijeli od toga da budeš slobodna'. Sve su to bili bezazleni komentari, tvrdi Dannie.

- Počeo mi je ići na živce jer je svakodnevno kritikovao što jedem. Iako mu ne mogu zamjeriti previše jer sam redovito naručivala Dominos pizzu za ručak, zaista sam izmakla kontroli - priča Dannie.

Jedne noći kad je Gary spavao, Dannie je odlučila uzeti stvar u svoje ruke. Na Instagramu je pronašla osobnog trenera Cat Luya. On joj je davao savete i o vežbanju i o prehrani te da joj je rekao da to nije deta i već promena načina života.

- Sad sam smršala, osećam se kao potpuno druga osoba. Čak se i moja garderoba potpuno promenila u odnosu na svu crnu široku odeću, a sada je to šarena i raznolika odeća. Više sam trenirala tokom karantina jer sam imala i više vremena. Napisala sam rutinu vjžbanja koje sam se trebala pridržavati i radila sam treninge na FaceTimeu sa svojim prijateljima iz teretane kako bismo bili motivirani.

- Jednom kada ograničenja nisu bila toliko stroga, pridružila sam se otvorenom Bootcampu sa svojim osobnim trenerom kojeg nisam videla šest mjeseci - izjavila je Dannie.

Po Dannienoj staroj prehrani unosila je preko 3000 kalorija dnevno, a jedina vježba koju bi imala je šetnja po salonu. Njena nova prehrana puno je raznovrsnija, sastoji se od domaćih obroka, puno voća i povrća i unosi 1.600 kalorija dnevno. U teretanu ide najmanje dva puta dnevno. Dannie je u kratkom razdoblju jako smršala i kaže da je sada neki ljudi ni ne prepoznaju, piše The Sun.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.