8 razloga zbog kojih žene ne žele da imaju decu! (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

i za to je potrebna hrabrost

8 razloga zbog kojih žene ne žele da imaju decu! (FOTO) (GIF)

Uloga majke je zahtevna i mnoge žene znaju šta ona nosi sa sobom pa nisu spremne da se uhvate u koštac sa njom, ali to ne znači da su sebične
Objavljeno:

3. Nisu upoznale osobu sa kojom žele da imaju decu

Mnoge žene su svesne činjenice da vreme brzo prolazi i ne žele da u poznim godinama rađaju decu kada su već izgubile svo strpljenje i nerve koje su imale. Jednostavno ne žele da budu stare mame koje će stalno biti nervozne i koje neće moći da pruže deci podršku i strpljenje koje im treba.

Zrele žene znaju kada su upoznale pravog čoveka sa kojim žele decu, a isto tako znaju i kada osoba pored njih nije prava. Kada onog pravog nema pored, nema poente rađati decu samo da bi imale decu.

foto: Profimedia

4. Ne mogu da imaju decu

Odluka mnogih žena da nemaju decu je pothranjena činjenicom da ne mogu da ih imaju, a da ne žele da se izlažu naporima, bolu, hormonskim udarima i mogućim neuspesima koji se dešavaju prilikom vantelesnih i ostalih načina veštačke oplodnje.

Ponekad jednostavno nije suđeno i najbolje je da ostane tako kako je. To nikako ne znači da zbog toga treba da ostanu bez partnera i da će biti nesrećne, sigurno će već naći način na koji mogu da ispune svoj život.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.