MILIJARDER OTKRIVA TAJNU SREĆNOG I ISPUNJENOG ŽIVOTA! Zaradio veliko bogatstvo i sa 90 godina ne planira da stane
Novac, Foto: Profimedia

saveti milijardera

MILIJARDER OTKRIVA TAJNU SREĆNOG I ISPUNJENOG ŽIVOTA! Zaradio veliko bogatstvo i sa 90 godina ne planira da stane

Pritisak može biti jak, ali nikad ne smete odustati od svojih planova i snova.

Objavljeno:

Voren Bafet je tokom života naporno radio i uspeo da zaradi bogatstvo na kome mu mnogi zavide. Ni danas, sa 90 godina, ne namerava da uspori tempo. Siguran je da je sve što ima u životu stekao zahvaljujući ovim pravilima kojih se strogo pridržava.

Ovaj čovek zna tajnu srećnog i ispunjenog života. Njegove poslovne savete vrlo lako možemo primeniti i u svakodnevnom životu.

Mislite na dugoročan uspeh

Kada investirate novac u neki posao, prvo razmislite da li će to biti isplativo u narednih 10 ili 20 godina. Ne očekujte da preko noći postanete uspešni, uspeh zahteva vreme. Isto važi i za ljudi, birajte one koji će uvek biti tu za vas i biti vam oslonac i podrška i za 50 godina. Ne gubite vreme na prazna priljateljstva.

Ostanite fokusirani

Pritisak može biti jak, ali nikad ne smete odustati od svojih planova i snova. Sebi ćete učiniti najveću uslugu ako izdržite sve oluje u nadi da ćete na kraju ipak ugledati Sunce. I na kraju uvek tako i bude, sreća prati samo one koji su hrabri da dovoljno veruju u sebe.

Pronađite pravog partnera

Kada planirate ulaganje u posao, vrlo je bitno da radite sa ljudima u koje imate poverenja i koji su slični vama. Jedni tako ćete postići uspeh. Ništa drugačije pravilo ne važi ni u životu. Uvek birajte ljude koji su vam slični, tako će vam život biti lakši, lepši i zanimljiviji. Niko ne sme svoje vreme da troši na ljude koji mu ne prijaju i izvlače pozitivnu energiju.

Ulažite u sebe

Da bi firma napredovala potrebo je stalno ulaganje i unapređivanje poslovanja. Uvođenje inovativnih metoda i savremene tehnologije. Baš tako je i u životu. Čovek nikad ne sme da prestane da uči nove stvari i stiče nove veštine.

Novac ne kupuje sreću

Iako se Bafet svrstava na listu najbogatijih ljudi, on bogatstvo ne gleda kao merilo uspeha. Za njega se uspeh i sreća ogledaju u broju bliskih ljudi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.