OD OVA 4 ZNAKA BEŽITE KO ĐAVO OD KRSTA: Oni su hodajuće TEMPIRANE BOMBE!
Žena / Ilustracija, Foto: Profimedia

pripazite

OD OVA 4 ZNAKA BEŽITE KO ĐAVO OD KRSTA: Oni su hodajuće TEMPIRANE BOMBE!

U ovim periodim godine rađaju se najnaporniji ljudi

Objavljeno:

U zodijaku postoje znakovi u kojima se rađaju naporni ljudi i sa kojima je vrlo teško izaći na kraj.

Jarac

Ovo je vrlo nezavisan zodijački znak. Ne mari za tuđa mišljenja i ne trudi se uklopiti u većinu. Vrlo je tvrdoglav i ne da se nagovoriti na ono što sam od sebe ne želi.

Možete ga pokušati prisiliti, ali će to zapamtiti i čekati pravu priliku da vam vrati milo za drago. S njim je teško komunicirati jer mu ljudi, uz retke izuzetke, idu na živce. Više voli posao i hobije nego društvo.

Ovan

Ljubitelj nadmetanja, uzbuđenja i rizika tempirana je bomba u svakom odnosu. Ponaša se naglo, želi odmah zadovoljiti potrebe i ne razmatra posledice svojih postupaka.

S njim je teško voditi razumnu raspravu jer viče, vređa, preti i ne priznaje da je pogrešio. Ako je ljut ili ljubomoran, munjevito će se okomiti na onog koga smatra krivim. Budite spremni stalno mu udovoljavati ili se udaljite od njega.

Škorpija

Zahtevan je, strog, podmukao i osvetoljubiv. Ako mu se zamerite, neće odmah planuti kao Ovan, nego će vam proračunato uzvratiti udarac kad mu bude najviše odgovaralo.

Nerado otkriva svoju intimu, ali opsesivno njuška po tuđim životima i prikuplja dokaze o prljavštinama za slučaj da mu zatrebaju. Od bližnjih traži punu odanost, a ako posumnja u vašu izdaju ili preljubu uslediće pravo policijsko ispitivanje.

Blizanci

Ovo je najteži znak kada su ljubavne veze u pitanju. Dok je prilično jednostavno složiti se sa njima u prijateljskim i poslovnim odnosima, u ljubavi i seksu su noćna mora. Ako ste i sami površni i ćudljivi, naći ćete zajednički jezik s Blizancima.

No, ako ste zaljubljeni u njih, ako vam je zaista stalo, nadrljali ste. Niko im nije dugo zanimljiv, a čim im neko dosadi, traže novu zanimaciju. Tada prema staroj ljubavi postaju ravnodušni i hladni, kao da su stranci.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.