DRAGA SAVETA MOJ DEČKO SE DOPISUJE SA BIVŠOM I TO KRIJE OD MENE! Šta da radim, očajna sam!?
Draga Saveta, Foto: Ilustracija/ Emilija Jovanovic

DRAGA SAVETA

DRAGA SAVETA MOJ DEČKO SE DOPISUJE SA BIVŠOM I TO KRIJE OD MENE! Šta da radim, očajna sam!?

Draga saveta vas čuje može da nađe rešenje za sve vaše dileme i lične probleme

Objavljeno: 23:22h

Draga saveta,

Moj dečko je počeo da se dopisuje sa bivšom devojkom s kojom je bio neposredno pre mene. Bili su u dugoj vezi, tri goidne, a ja sam sa njim 6 meseci. Primetila sam da već neko vreme krije telefon od mene kad se dopisuje, a kada je pre neko veče otišao da se istušira, pogledala sam njegove poruke. Preko vajbera se već neko vreme dopisivao sa bivšom devojkom. Nisam stigla da pročitam celu konverzaciju, ali sam na brzinu videla da je tu bilo nekih smajlija i srca, opuštena priča starih poznanika, tako da ne znam šta da mislim. Možda su ostali samo prijatelji, mada mi to ne liči na mog dečka.

Da li da mu kažem da sam znam da se dopisuje sa njom i kažem mu otvoreno šta mislim o tome (a istina je da mi se to uopšte ne sviđa) ili da se pravim luda?

Jelena, 33

foto: Profimedia

Draga moja Jelena,

To što se on dopisuje sa bivšom a sa tobom je ništa ne znači, podgrejano jelo dva puta se ne jede. A i ako je sada trenutno sa tobom a dopisuje se sa bivšom, jasno ti je što je bivša.

Potrudi se da ga animiraš nekim igricama, zavodi ga, iskoristi svoj izgled i svoje žensko umeće u krevetu da je zaboravi i ostane gde joj je mesto, mesto BIVŠE. Nemoj biti nesigurna u sebe jer žena muškarca može kontorlisati na dva načina , njegovim novčanikom kada raspolaže i u krevetu. Odaberi pravi put od ova dva koji ti više odgovara do njegovog srca.

Uspeh je zagarantovan, ne zaboravi da uzmeš i neki se*si veš, izludećeš ga.

Tvoja Draga saveta

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.