IMAM KORONU, UBIĆU SE! Suprug se oprostio sa ženom, a onda je policija otkrila surovu istinu!
Ilustracija, Foto: Profimedia

užas

IMAM KORONU, UBIĆU SE! Suprug se oprostio sa ženom, a onda je policija otkrila surovu istinu!

Indijanac za dva meseca stigao da uradi nešto što neko nije za života

Objavljeno:

Indijac Maniš Mišra (28) doživeo je najluđa dva meseca u životu. U tih 60 dana stigao je da napravi ženi dete, “dobije” koronu i provede maksimalno vremena saljubavnicom.

A kako je sve to postigao, uz opasku da ga je pola familije tražilo za to vreme?

Vrlo jednostavno – navodno je iz bolnice pozvao suprugu i plačljivim glasom obavestio ju je da je pozitivan na COVID-19, zbog čega će otići negde daleko i ubiti se, prenose mediji u Indiji.

To mu naravno, nije bila namera, međutim naivnu suprugu lako je ubedio u namere, pa je ona, iako u drugom stanju, javila familiji šta se dešava.

“Govorio je da će se ubiti, da mu takav život ne treba, prijavili smo sve policiji”, rekla je supruga.

Policija je zaista krenula da ga traži svuda po zemlji. Mišra je radio u logističkoj kompaniji JNPT.

“Locirali smo njegov mobilni telefon na dva mesta, Vašiju i Airoliju. Pratili smo njegov motor u Sektoru 17, Vaši. Nijedna laboratorija nikoga nije testirala s njegovim imenom. Na osnovu poslednje lokacije mobilnog telefona u Airoliju, skenirali smo sve snimke CCTV kamera iz tog područja i zatekli ga kako ulazi u automobil. U međuvremenu smo takođe neprestano ispitivali njegove prijatelje i porodicu. Došli smo do saznanja da ima ljubavnicu. Uz pomoć informacija koje su pružili prijatelji, pratili smo ga u Bavarkui, Indoreu u Madhija Pradešu”, rekao je Sandživ Dumal, viši inspektor policije u Vašiju.

Utvrđeno je i da je Mišra otpušten s posla jer se nedavno upustio u finansijsku prevaru. Imao je aferu nekoliko godina i želio je da se reši supruge i ćerke.

“Zbog toga je planirao svoju bolest i samoubistvo”, rekao je Dumal.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/CDM)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.