MISTIČNA RUŠKA POSLUŠAJTE ME OZBILJNO! Škorpije nesrećne zbog nedostatka se*sa, ovnovi šlogiraćete se
Mistična Ruška, Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

ESPRESO HOROSKOP

MISTIČNA RUŠKA POSLUŠAJTE ME OZBILJNO! Škorpije nesrećne zbog nedostatka se*sa, ovnovi šlogiraćete se

Mistična vam pozdrave šalje da vam krene sve od srca

Objavljeno: 22:54h

Horoskop za 22.09.2020

OVAN

Probirljivi, danas vam sve smeta. Tražite dlaku u jajetu, sve zbog toga što vas je žena odbila sinoć i sada se svetite svima u okruženju, jadne vaše kolege na poslu. Smanjite frustraciju i bes.

BIK

Danas ste kao zaljubljeni Ferdinand lepršate od emocija. Kako ste samo samouvereni. Sve vam ide od ruke, ali čuvajte se da vas neko ne odžepari i tako vam pokvari ovaj divan dan. Dobro varenje.

BLIZANCI

Kada pomislite gde ste bili nekada a gde ste sada dođe vam da plačete.Nemojte da dozvolite da loše planete u vašim kućama, utiču na vašu sudbinu. Vi odlučujete hoćete li biti pobednik ili pokojnik. Gastritis, povećana nervoza.

RAK

Emotivno u vašem stilu kao uvek. Prestanite da gledate Turske serije i da stvarate nerealne predsatve od budućem izabraniku. Neće vam doći na vrata. Izađite,doterajte se nije vreme za kukanje i eto macana očas posla. Glavobolja.

LAV

Još samo da dobijete sedmicu i sve su vam se zvezde naklonile. Zašto sada kada ste zaljubljeni i cvetate kukate da nemate novca, igrate sve moguće igre na sreću. Partner već sumnja da imate problema sa zavisnošću od igara. Prestanite da ne biste i njega izgubili. Totalna pogubljenost

DEVICA

Vi ste osoba koja voli da je centar svega što se dešava oko vas. Malo će da vas zaobiđu događaji, ali vi ste za to krivi jer gubite vreme na isprazne razgovore. Kada budete naučili da kažete ne momcima,koji vas ne zaslužuju sve će vam krenuti. Razmislite zašto je bitno da budete u centru pažnje, zašto ste toliki narcis?

VAGA

Nikako da vam se pojavi onaj pravi. Danima sedite na prozoru svoje sobe i pitate se kao Julija : Romeo, zašto si Romeo? Pa draga moja Romea nema, jer ga nisi pozvala. Kada budeš pozvala onog ko čeka tvoj poziv sve će doći na svoje, pa i tvoj nesuđeni Romeo. Pokreni se!

ŠKORPIJA

Se*sualni život vam je nikakav, na poslu vam ne ide. Sve vas poteralo kako ne valja. E to je zato što zaboravljate šta vam je važno. Kada ćete početi malo više da mislite na svoju gu*icu i onda će vam biti bolje. Smanjite alkohol!

STRELAC

Nikad vam dosadnije nije bilo. Nema nikave akcije, ništa se ne dešava u vašem životu već neko vreme. Na poslu sve isto, nigde ni jedne nove koleginice da se pojavi. Vi maštate o svojim fanztazijama kako bi bilo lepo da nekoga upoznate sa sličnim željama. Možda se i desi ali učinite prvi korak. Loš zadah

VODOLIJA

Dobar glas se daleko čuje. Telefon ne prestaje da vam zvoni od udvaračica. A vama sada nije do toga. Posvećeni ste poslu, a i na poslu vam opsedaju koleginice. Šta vam je činiti kada ste tako neodoljivi. Smanjite taj parfem, možda i on čini svoje. Muka sa migrenom.

JARAC

U pola noći dobijate poziv, da vas očekuje neko iznenađenje. Prestajete da spavate, strpljivo iščekujete taj dan, ne brinite se to je devojka organizovala nešto lepo za vas. Vi ni ne slutite šta je povod. Ne brinite nije vas prevarila, samo misli viš na vaše potrebe od vas. Loša probava.

RIBE

Bivša, sadašnja su tu, a vi maštate o trećoj. Kada ćete se više skrasiti. Nije vam lako jer vam nijedna ne pruža dovoljno koliko biste hteli. Prava ste se*s mašina. Ali vas posao opterećuje, pa radite 0-24. Nije ni to rešenje. Ne krijte se ako ste nesrećni, završite ako ne ide. Izaberite da budete srećni i ispunjeni. Loš apetit, melanholija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.