NE SEDAJTE ZA VOLAN U PRIPITOM STANJU: Ovo je najbolji način da proverite nivo alkohola i ne ugrozite nečiji život!
Automobil, ilustracija, Foto: Profimedia

sprečite katastrofu

NE SEDAJTE ZA VOLAN U PRIPITOM STANJU: Ovo je najbolji način da proverite nivo alkohola i ne ugrozite nečiji život!

Ovo je način da prvo proverite nivo alkohola i budete svesni da li ste u stanju da sedenete u auto...

Objavljeno:

U poslednje vreme stalno slušamo o saobraćajnim nezgodama i nažalost sve ih je više. Nepažnja, umor i nedovoljno iskustvo mogu da dovedu nesreće.

Pored ovih, najčešći razlog zbog kog dolazi i do stravničnih i kobnih ishoda jeste vožnja u alkoholisanom stanju. Mladi pogotovo treba da vode računa i da budu savesni vozači.

Ne smete dozvoliti sebi ni da posle jedne čašice alkohola sednete za volan. Morate razmišljati o sebi i drugima kako ne biste ugrozili nečiji život. Naš savet je da prvo proverite nivo alkohola i budete svesni da li ste u stanju da sedenete za volan.

foto: promo

U tome će Vam pomoći digitalni alkotester sa satom za testiranje koji meri nivo alkohola u dahu. Uređaj pokazuje i upozorava korisnika da li jeste, ili nije pod uticajem alkohola zvučnim signalom, a meri vrednosti do 1.9 promila alkohola. Sa već 0,2 dcl (npr.jedna čaša vina) alkohola u krvi dolazi do smanjivanja koncentracije tokom vožnje!

foto: promo

Digitalni alkotester vrlo je lak za korišćenje i može se koristiti 15ak minuta nakon konzumacije alkohola. Sačekate dok se uređaj ne stavi u stanje pripravnosti, oko desetak sekundi, a potom lagano dunete u njega ka vrhu i za koji sekund imaćete stanje alkohola u telu. Njegove dimenzije su 100 x 37 x 17mm, tako da je vrlo lagan i praktičan za nošenje.

Možete ga poručiti OVDE po akcijskoj ceni od samo 1.999 RSD ili pozivom na broj 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

Sprečite katastrofu, produžite nečiji život!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.