Bred Pit i Dženifer Aniston razmenili nežnosti: "Tako si seksi" VIDEO
Foto: Profimedia

tu je i snimak

Bred Pit i Dženifer Aniston razmenili nežnosti: "Tako si seksi" VIDEO

Raskid Breda Pita i glumice Dženifer Aniston mnogi nisu prežalili sve ove godine, a od kada je završio sa ženom koja ih rastavila, koleginicom Anđelinom Džoli, mediji ne prestaju da ih "mire"

Objavljeno: 17:30h

Obožavatelji ovog para imali su priliku da ih ponovo vide zajedno. Naime, nekadašnji bračni par ponovno se našao zajedno na malim ekranima, a mnogi su u komentarima da video naveli da je očigledno da između njih i dalje sevaju varnice.

Njih dvoje su sa nekoliko drugih slavnih glumaca u četvrtak uveče čitali scenario filma "Fast Times at Ridgemont High".

Bred je glumio Breda Hamiltona, dok je Dženifer glumila Lindu, devojku u koju je zaljubljen. Tako je bilo zaista zanimljivo kad je Dženifer izgovorila: "Hej, Bred, znaš da sam uvek mislila da si sladak. Tako si seksi".

U celoj priči narator je bio sjajni Morgan Friman. U ovom zanimljivom videu koji traje gotovo sat vremena pojavjuju se i glumac Šon Pen, muzičar Džon Ledžend i njegova supruga Krisi Tajgen, glumac Lej Liota, Metju Mekonahi, Džulija Roberts.

Ovom predstavom su glumci skupljali sredstva za humanitarnu organizaciju CORE, koja pomaže pogođenima pandemijom koronavirusa.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.