POSLE KARANTINA SAM IZAŠLA U PROVOD S KOLEGAMA S POSLA I PREVARILA MUŽA: Ostala sam TRUDNA i htela da ABORTIRAM...
Foto: Profimedia

a onda...

POSLE KARANTINA SAM IZAŠLA U PROVOD S KOLEGAMA S POSLA I PREVARILA MUŽA: Ostala sam TRUDNA i htela da ABORTIRAM...

Anonimna žena se na internetu požalila i otvorila svoju dušu, tako što je podelila svoju neobičnu priču

Objavljeno:

Naime, nakon jednog noćnog izlaska, u njenom životu više ništa nije bilo isto. Previše alkohola je dovelo do toga da prevari svog muža, ali i ne samo to…

“Imam 39 godina, dvoje prelepe dece i muža od 43 godine. Nakon karantina, jedno veče sam izašla sa kolegama sa posla, a tu je bio i jedan 32-godišnji muškarac vrlo prijatnog izgleda. Počeli smo da pričamo i posle nekoliko pića smo krenuli i da flertujemo“, kaže ova žena.

Ona tvrdi da ju je pitao da podele taksi do kuće, a onda je pozvao kod njega, pošto živi sam, na šta je ona pristala.

“Bila sam pripita, a on je bio jako ubedljiv. Imali smo seks i odmah sam se osećala krivom. Kad sam došla kući moj muž je već spavao. Nakon nekoliko nedelja sam shvatila da mi kasni, uradila sam test za trudnoću i ispao je pozitivan”, priznaje ona.

Kaže da je odmah znala da nije mogla da zatrudni sa svojim mužem, zato što se on pre više godina podvrgao sterilizaciji.

Očajna žena se poverila svojoj snaji, koja je rekla da mora da prizna istinu mužu i da će, ukoliko ne prizna, ona sama njemu da kaže.

Nije mogla više da krije, bez obzira na to što je zakazala abortus, pa mu je priznala, ali ju je iznenadila njegova reakcija.

“Bio je samo u prvom trenutku šokiran, ali ubrzo je postao vrlo razuman, čak i previše i uopšte mi nije ništa zamerio. Smatram da nam je brak postao previše monoton. Iako se ja trudim da nešto promenim, njemu je sve rutina. Čini mi se kao da ovom reakcijom hoće da mi potvrdi da smo sada samo najbolji prijatelji, a ne normalan bračni par”, završava ona svoju ispovest.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.