MISTIČNA RUŠKA OSVEŠĆUJE: Jarčevi, smanjite alkohol - Ubi vas mamurluk! Device staju na ludi kamen!
Mistična Ruška, Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

ESPRESO HOROSKOP

MISTIČNA RUŠKA OSVEŠĆUJE: Jarčevi, smanjite alkohol - Ubi vas mamurluk! Device staju na ludi kamen!

Mistična vam pozdrave šalje da vam krene sve od srca

Objavljeno:

Horoskop za 18.09.2020

OVAN

Vi ste spoznali da je vaš šef jako čaroban čovek. Dopada vam se način kako rukovodi sa vama u svakom smislu te reči. Maštate o njemu i kod kuće. Zaboravljate važnju stvar – U BRAKU STE. Misli vam lutaju. Zaljubljenost.

BIK

Nikako da shvatite gde grešite, jer svaki put kada uradite nešto vaša šefica kritikuje. Pomišljate da nije u PMS jer, znate i sami kakve sve muke mogu imati tokom onih dana. Vi stalno razmišljate da nije problem u vama, a ne znate kako to da saopštite, jer vas ne čuje. Glavobolja

BLIZANCI

Nije vama danas dan. Nekako ste ustali na levu nogu i sada su vam svi krivi što vi ne volite ovaj današnji dan. Nikako vam se ne radi. Žena vas opterećuje njenim mukama. A vi hoćete da iskočite iz sopstvene kože. Ne znate više šta vam je činiti jer ste sve pokušali da vam dan bude bolji. Obrnite krug oko kuće ili popijte za svoju dušu. Dobra probava.

RAK

Dan za odmaranje, po vašoj volji. Svi vam se dive i svi vas hvale,kako ste vredni. Vi se pravite da to ne znate,pa uživate u pohvalama. Još da možete samo biste vikali:Hvalite me moja usta! Kakav ste danas narcis!Spustite se na zemlju. Lakše će vam biti ako vam krene kako niste želeli. Glavobolja.

LAV

Kako ste divni danas. Nekako ste svima na usluzi. Iako vam nije u prirodi da laskate drugima,danas ste pohvalili čak dve koleginice koje su došle u kratkim suknjicama. Dozvolili ste sebi da ih malo šarmirate, iako to ne ide uz šefovsku poziciju,ali dali ste sebi oduška. Dobar apetit

DEVICA

Danas je taj dan kada biste mogli da izgovorite to sudbonosno DA. Ne znate ni sami, kako vam se to dešava u glavi, čuda su moguća, pa i u vašem slučaju. Izgleda da vam partner zaista udovoljava u svemu. Vi cvetate. Loš apetit.

VAGA

Iako mislite da se ceo svet urotio protiv vas, nije sve tako kao što izgleda. Verujte mi na reč, druga polovina dana je lepša. Upoznaćete nove ljude, dobićete na tiketu i naći ćete ventil za sve brige. Vi najbolje znate kako da popravite sve muke. U društvu ili solo, ali vi obrnete kolo. Mrzovolja.

ŠKORPIJA

Ne znate šta vam se mota po glavi i zašto, ali znate da je to čudna melodija koju često ponavljate, kada ste u gužvi. Melodija vas drži podalje od smarača,ljudi koji vam ne prijaju. Znate taj tajni recept odavno. Shvatili ste da imate emotivne vampire oko sebe, pa zato dopuštate da vas zujanje u glavi obuzme I tako utulite zvukove onih čiji glas ne podnosite. Dobar pritisak.

VODOLIJE

Misli vam ne daju mira. Pitate se šta ćete sa tom osobom preko puta vas. Kako ste završili zajedno. Prvo ste počeli da radite zajedno, niste mogli da izbegnete tu situaciju. Mnogo vas je nervirao, a sada ne možete bez njega. Kako da se oduprete toj privlačnosti, a nije vaš tip. Svi oko vas primećuju da se nešto dešava. Vi se pravite ludi. Zanesenost.

JARAC

Vas danas ne može ništa da izbaci iz koloseka. Sve vam ide od ruke. Pitate se kako je to moguće, kada ste se zadržali na proslavi do kasno, danima već ne spavate zbog provoda. Ne skidate naočare zatamnjene čak ni na poslu. Vadite se na jako svetlo na vašem računaru. Pogubljeni, a nikad bolji na poslu. U čemu je tajna uspeha? Mamurluk

RIBE

Nikada vam nije bilo gore. Sve vas poteralo na lose. Izgubili ste novčanik pun novca. Računi stigli vi se hvatate za glavu. Ne znate šta ćete pre platiti. Kuku vama. Samo nemojte da se zadužujete,to vam ne bi preporučila,tek tada se nećete iščupati. Čuvajte se u saobraćaju!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.