MISTIČNA RUŠKA OPOMINJE! Ljubi, ljubi al, glavu ne gubi! Vodolije džaba sigurica ako partner šara!
Mistična Ruška, Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

ESPRESO HOROSKOP

MISTIČNA RUŠKA OPOMINJE! Ljubi, ljubi al, glavu ne gubi! Vodolije džaba sigurica ako partner šara!

Mistična Ruška vas danas vodi na jedno tajno mesto gde ne idete često u centar vašeg srca

Objavljeno:

Horoskop za 17.09.2020

OVAN

Ovnovima nije danas sve na broju. Šta je sa vama ove nedelje, niste svoji uopšte. Ali ne očajavajte nove stvari vas očekuju, samo budite pozitivni, jer vas očekuje prinova. Glavobolja.

BIK

Očekuju vas brojni sastanci, ali vas to ne brine. Vi imate drugih briga, samo vas vaš se*sualni život zanima, jer ga nema. Mislite o ljubavnim susretima, jer vam na poslu više od koleginica koje vam se udvaraju malo muka. Gastritis vam je proradio.

BLIZANCI

Lepo vreme i nema za vas dileme. Sve vam danas ide od ruke, nema za vas nikakve muke. Partner vas sluša, a vi samo cvrkućete. Na poslu nema povećanja već duže vreme,ali vas to ne brine jer vi ste ludo zaljubljeni. Preskakanje srca.

RAK

Emotivan dan za vas jako. Čini vam se da se sve urotilo protiv vas. Zašto je tako, mora da je PMS učinio svoje, ako nemate stres ili tegobe ovih dana, to je jedino valjano objašnjenje. Niste sami sa sobom danas. Ne izlazite iz kuće,neka prođe dan. Nervoza creva.

LAV

Vi ste jako tvrdoglavi, kada su pregovori na poslu u pitanju. Što se tiče partenra prosto ne možete da mu odolite jer vas sve što se tiče njega oduševljava. Morate malo povući ručnu, na ljubavnom planu, jer vam utiče na rasuđivanje na poslu. Rasejanost.

DEVICA

Nije vama lako sa samim sobom, sve vas danas mrzi. Mnogi bi rekli mrzi vas da živite. Krenuli ste na posao jako bezvoljni, ali ne brinite se ima kolega koje misle na vas kako da vam ulepšaju dan. Zato osmeh na lice i stiže vaša duga do kraja dana. Promena raspoloženja.

VAGA

Vagate kako vam i sam horoskop kaže. Koliko neko vama toliko vi njemu uzvraćate. Nije vam danas dan, kao što ste zacrtali. Ne morate sve da gledate kroz sitna crevca, ne budite cepidlaka. Ako nastavite tako, kolege će vas ignorisati na poslu, jer niste kolegijalni, a partner će imati šta da vam prebaci. Pojačana nervoza.

STRELAC

Pravi momenat u vašem životu je danas. Možda ćete misliti da ste skrenuli sa uma, ali nije tako. Sve se odvija baš kao što ste planirali. Samo pustite da se desi ono što sledi. Vama nije lako, ali sve vam stoji danas na dohvat ruke. Mnogo zanovetate. Sanjarenje preterano.

JARAC

Sigurica je vaše drugo ime, jer kako drugačije u vašem slučaju. Znate da je to vaš provereni recept. Samo jedno upozorenje od Ruške, džaba vam sigurica kada vas partner vara. Mislite da ste centar sveta, ali stvari izgledaju drugačije. Savet od srca probajte da malo eksperimentišete. Strah od nepoznatog

VODOLIJE

Koliko stvari imate da obavite danas, a vi ništa ne stižete. To je zato što ste od ranog jutra upali u gužvu u saobraćaju, a zatim zakasnili na sastanak sa šefom. Sve vas je danas poteralo, kako nije trebalo. Još na kraju dana žena kod kuće kuka za nadogradnju trepavica, a vi razmišljate o plaćanju poreza i dugovanju. Nije vam lako. Oprez u saobraćaju

RIBE

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi. Savet od Ruške za danas, jer ste malo pomahnitali uz novog partnera. Šta vas je snašlo u ljubavi ne verujete ni sami?Mislili ste da je univerzum na vas zaboravio. Čuda su i kod vas moguća. Šefa vas na poslu kritikuje već danima jer ste u oblacima i zaboravljate važne datume, ali vama je baš lepo. Stalno ste gladni.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.