DRAGA SAVETA, IMAM VELIKI PROBLEM SA... Srpkinja je uputila pismo ženi koja IMA SVE ODGOVORE, ovo je njen SAVET!
Draga Saveta, Foto: Ilustracija/ Emilija Jovanovic

PIŠITE NAM

DRAGA SAVETA, IMAM VELIKI PROBLEM SA... Srpkinja je uputila pismo ženi koja IMA SVE ODGOVORE, ovo je njen SAVET!

Draga saveta vas čuje, može da nađe rešenje za sve vaše dileme i lične probleme

Objavljeno:

Draga Saveta,

već duže vreme sam sama i imam velike seksualne potrebe, zato gledam filmove za odrasle i sama obavljam ono što bi moj partner kojeg nemam morao. Vernik sam, pa posle to pričam ocu u ispovesti, nakon čega sam primetila da me drugačije gleda. Dečka sam svesna da neću naći, ali bih volela da popravim odnos sa ocem Milanom iz obližnje crkve.

Srdačno, Ivana 34.

foto: Profimedia, Ilustracija

Draga Saveta :

Mila moja Ivana filmovi za odrasle ti mogu pomoći da naučip nove trikove i nemam ništa protiv što ih gledaš, nemoj to da te zabrinjava. Samo ograniči na dva dnevno jer sve preko toga može ti stvoriti još veću se*sualnu potrebu a ako nemaš stalnog partnera,nećeš imati gde da to I oprobaš. Učinićete frustriranom, a onda ti ni ispovedanje neće pomoći. Zato mila moja, odmah ti otvaraj profile na aplikacijama za upoznavanje, izlazi, upoznaj i eksperimentiši sa mladićima, filmovi za odrasle su tu, pa su tu, a mladost prođe. Iskoristi svoje znanje iz filmova na pravi način. Doteraj se i u grad lepotice, švedski sto te očekuje gde god da pogledaš, a ti biraj.

Poštovani čitaoci, šaljite nam svoje emotivne probleme i ljubavne nedoumice na e-mail adresu dragasaveta@espreso.co.rs. Na svako vaše pitanje odgovoriće vam vaša Saveta, najbolje što zna i ume.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.