ODRAZ U OGLEDALU: ON, ONA I JA ili ti “ Žena od sultana ”
Aleksandra Anđelković, Foto: Ilustracija: Aleksandra Čolić

ODRAZ U OGLEDALU SUSRET SA SOBOM

ODRAZ U OGLEDALU: ON, ONA I JA ili ti “ Žena od sultana ”

Današnja tema našeg susreta jeste potreba muškaraca da ima pored jedne devojke još par njih u šteku, da mu se nađu, a vi da budete Žena od sultana

Objavljeno:

Svakoga dana se upoznajemo sa sobom, kao i ova moja kolumna, koja se zove Odraz u ogledalu, vas zapravo pita šta vidite pred sobom u ogledalu. Pobednika ili luzera, budalu ili pametnog, prevarenog ili onog koji je uspeo da prepozna tuđe laži, vi odlučujete ko ćete biti na kraju dana.

Današnja tema našeg susreta jeste potreba muškaraca da ima pored jedne devojke još par njih u šteku, da mu se nađu, a vi da budete “Žena od sultana.”

Danima mi se mota priča o momku koji je imao dve paralelne veze sa devojkama, nažalost on je to vešto krio, ali ne zadugo. Priča ove devojke nije laka, jer je prošla kroz pakao da bi je prebolela. Bili su par meseci zajedno kada je on otišao u inostranstvo da radi. Jako zaljubljeni, pre njegovog odlaska, sve je bilo kao u bajci. Obećavao joj je sve pre odlaska, izjavljivao ljubav svakodnevno, pravio večere, posmatrao je kao sultan svoju Hurem, zbog koje i sam odlepio.

foto: Printscreen

Otišao na taj daleki put i tada se javljao, da ga ne zaboravi. Održavali su kontakt vrlo uspešno, a ona ga je verno čekala. Kada se vratio, sve se promenilo. Hladniji odnos nije doživela. Bili su dva stranca potpuno koja se posle toliko jakih emocija pozdravljaju sa suzdržavanjem. Stvar da bude još gora, nisu više mogli da provode vreme jedno sa drugim,kao da su želeli da pobegnu jedno od drugog. Ona je sumnjala, ali nije bila sigurna, trebali su da idu na jedan važan događaj zajedno, venačanje njegovog brata, kada joj je saopštio da neće ići jer on i brat ne pričaju od skoro, da nije vreme za to.

Na sve je pristajala, verovala, dok nije jednog dana uvidela na facebook sliku kod jedne devojke, koja mu je bila prijateljica, zajedničke njihove fotografije sa venčanja njegovog brata, sa kojim on nije “pričao”. Pretužna laž joj je slomila srce, on se opravdao da su se ohladili, da ona više nije bila ista, da ona ne zna šta hoće sa njim, da nisu više isti. Obratite pažnju na to da je sve što je lose on uradio pokušao da prebaci njoj, kako bi se ona lose osećala zbog njegove prevare.

foto: Profimedia

On je želeo da ona bude ta koja je kriva zbog njihovog očiglednog razlaza, jer joj je slomio srce. Nije mogla da veruje da postoje takvi ljudi, koji bi sve uradili da žive život po njihovom, dok se ona osećala zapostavljeno, prevarenom i izdanom.

Kakav je to čovek, koji može da vara i da spava pored tebe? Kakav je to čovek koji ti govori da te voli, a odlazi na važne događaje sa drugom? Ko je u ovoj priči bio drugi, nevažan i ostavljen?

Nije mu oprostila, otišla jeste, ostavila je njega da uživa u toj idili sa njom. Želela joj je da i ona veruje da je jedina. Nikada je nije kontaktirala, jer bi za nju to bilo poniženje, dokaz da je bezvredna, ali i njemu preveliko poklanjanje pažnje koju nije zaslužio. Nikada nije obrazložio zašto je to uradio. Ostao je neki gorak ukus u ustima da je bio jedan u nizu koji ne zna da ceni žene, kao i mnogi muškarci koji glume sultane, a različite žene zadovoljavaju potrebe na razne načine, jer ne može svaka koristiti jednoj stvari. Jedna je majka u kući, druga je da zabavlja, treća da se eksperimentiše, a ostale da se on oseti mladim. Zato moji dragi čitaoci, shvatate da niko od nas nije uspeo da izbegne bol zbog nečijih kompleksa, ali je uvek imao izbora da ode i da nauči šta mu ne treba u životu. I moja poruka vama za kraj današnjeg druženja jeste :

“ Nikako ne idu ON, ONA I JA! I to svaki muškarac na ovom svetu mora da zna.”

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Aleksandra Anđelković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.